Otoyol geçiş ücretlerine zam mı geldi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar kaç TL oldu?

Otoyol geçiş ücretlerine zam mı geldi?  Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar kaç TL oldu?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. Bakanlıktan yapılan açıklama sonrası vatandaşlar köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ne kadar kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki, otoyol geçiş ücretlerine zam mı geldi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar kaç TL oldu?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine ilişkin paylaşımda bulunuldu. Buna göre köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde fiyat artışına gidildi. Peki, otoyol geçiş ücretlerine zam mı geldi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar kaç TL oldu?

KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİNE ZAM MI GELDİ?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir." ifadelerine yer verildi.

15 TEMMUZ VE FSM KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler köprüsünden geçiş 15 lira olacak. Köprüdeki eski geçiş ücreti 8.5 liraydı. Açıklanan zamlar yarın itibariyle geçerli olacak.

gfgfhg.jpg

OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ ZAMMI ERTELENDİ Mİ?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Kamuoyunun bilgisine Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelenmiştir. 25 Ekim’de (bugün) alınan geçiş ücretlerindeki fark vatandaşlarımıza iade edilecektir" açıklaması yaptı.

İlgili Haberler