Ozan Kabak kimdir. Kaç yaşında. Hangi takımda oynuyor

Ozan Kabak kimdir. Kaç yaşında. Hangi takımda oynuyor
Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen ve A Milli Takımın önemli isimlerinden biri olan Ozan Kabak için başta Liverpool ve Milan takımları vites artırdı. Kabak, transfer haberlerinin ardından sosyal medyada gündem oldu. Peki Ozan Kabak kimdir? İşte detaylar...

Ozan Kabak, Schalke 04'teki performansıyla dikkat çekerken; ara transferde en çok konuşulacak isimlerden biri olarak görülüyor. Liverpool'un yanı sıra Milan'ın da Ozan'ı istediği sık sık kamuoyunda yer aldı. Peki Ozan Kabak kimdir? İşte detaylar...

OZAN KABAK KİMDİR?

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da doğdu. Babası cezaevi müdürü olduğu için, görev nedeniyle Ankara’da bulunduğu dönemde dünyaya geldi. Aslen Mardin, Derikli olan 1,85 boyundaki oyuncu stoper mevkiinde görev yapıyor.

Ozan Kabak, Türkiye U15, U16 ve son olarak U17 formaları giydi. Kabak, Hırvatistan'da düzenlenen son U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale çıkan Türkiye'nin en etkili isimlerinden biriydi. Ozan Kabak, turnuvada 13 maçta forma giydi 2 gol atıp, 3 sarı kart gördü.

Ozan, UEFA'nın belirlediği "U17 Avrupa Şampiyonası'nda En Fazla Dikkat Çeken 10 Oyuncu" listesine girmeyi başardı ve bu listede olan tek Türk futbolcuydu.

Ozan Kabak, Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Schalke 04'te forma giyiyor.