Özdağ ve Oğan'ı hedef gösteren 2 isim hesaplarını kapattı

Özdağ ve Oğan'ı hedef gösteren 2 isim hesaplarını kapattı
Daha önce Suriyeliler üzerinden yaşanan tartışmalarda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ı hedef gösteren Cem Küçük ve Fuat Uğur Twitter hesaplarını kapattı.

Türkiye gazetesi yazarları Fuat Uğur ve Cem Küçük'ün Twitter hesaplarını kapattı.

Daha önce Suriyeliler üzerinden yaşanan bir tartışmada Küçük ve Uğur, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ı sosyal medya üzerinden hedef gösteren paylaşımlarda bulunmuş, bu paylaşımlarıyla büyük tepki çekmişlerdi.

Yaşan bu tartışmaların ardından Küçük ve Uğur'un Twitter hesaplarını kapatmaları dikkat çekti. Bu hesaplara ulaşmaya çalışan sosyal medya kullanıcıları "Böyle bir sayfa yok" mesajıyla karşılaştı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından "Suriyeliler tecavüz etti, Gaziantep karıştı" başlıklı bir haber paylaştı. Işıkçılar Cemaati'nin yayın organı Türkiye gazetesinin hükümete yakın yazarı Fuat Uğur da Özdağ'ın paylaşımıyla ilgili "Türkiye’de Suriyelilere yönelik ırkçı bir kalkışma yaratmak için elinden ve dilinden geleni yapıyor. İki merkez var. Bu talimatı hangisinden aldığını merak ediyorum sadece" yorumunda bulundu.

Ümit Özdağ'ın Fuat Uğur'a yanıtı ise sert oldu. Özdağ şu ifadelerle tepkisini dile getirdi:

"Fuat Uğur'a neden cevap vermediğimi soranlara verdiğim cevap 'devlet memurları ile tartışmaya girmiyorum' oluyor. O bulunduğu yerde görevini yapıyor, geçmişte komünist parti içinde yaptığı gibi. Sözün özü kimin kimden talimat aldığını biliyoruz."

Fuat Uğur da Özdağ'ın yanıtına karşı "Bana bu cevabı veren Ümit Özdağ kimden talimat aldığını tabii ki söylemeyecek. Ama biz biliyoruz öyle değil mi? Benim başıma buyruk biri olduğumu ise cümle alem biliyor Karanlıklar Prensi Perle’ün Türkiye bayii Unutmadan sorayım, hala kapı arkalarına saklanıyor mu?" yorumunda bulundu.

Bu tartışmalardan kısa süre sonra, Uğur ve Küçük twitter hesaplarını kapattı.

İlgili Haberler