Özdağ'dan Erdoğan'a çağrı

Özdağ'dan Erdoğan'a çağrı
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Özdağ, "Filistinlilerin kanının hesabını sormak istiyorsanız Kürecik'i kapatın" dedi.

İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

"Devletler miting yapmaz, devletler dış politikalarında ciddi ve sonuç alıcı kararlar alır" diyerek sözlerine başlayan Özdağ, Erdoğan'a seslenerek, "Gerçekten Filistinlilerin kanının hesabını soruyorsanız Kürecik'i kapatın" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Devletler miting yapmaz, devletler dış politikalarında ciddi ve sonuç alıcı kararlar alırlar, uygularlar. Bakın TBMM’ye gelen İsrail’le ilişkilerin kesilmesi doğrultusundaki teklif AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. Bir önerimiz daha var. İsrail’in güvenliğini sağlayan Kürecik Radarı. Eğer bu radar çalışmalarını durdurursa İsrail güvenliğini sağlayamaz.

Gerçekten Filistinlilerin kanının hesabını soruyorsanız Sayın Erdoğan, o zaman Kürecik radarının çalışmalarını durdurun. Ama siz dokuz Türk vatandaşının kanının hesabını soramayıp hesabı 20 milyon dolarla kapattınız. Demek ki Filistinlinin de kanının hesabını hiç soramayacaksınız."

İlgili Haberler