Özdağ'dan Gül açıklaması

Özdağ'dan Gül açıklaması
Halk TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Gül'ün aday gösterilmesi için telefonlar aldığını söyledi.

Halk TV'de Türkiye Nerede? programına katılan İYİ Parti, Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olmayacağına ilişkin açıklamalarının ardından süreçle ilgili değerlendirmede bulundu.

Gül'ü aday gösterilmesi için çok farklı kişilerden telefonlar aldığını söyleyen Özdağ, "Birçok değişik ve şaşırtıcı güç odağından telkinler geldi, basından, kendisini iş dünyasının temsilcisi olarak tanıtanlardan, Türk iş dünyasının temsilcisi olarak kendini tanıtan birinden Gül’ün neden aday olması gerektiğiyle ilgili telkinler aldık" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ ayrıca Gül ile ilgili, “Gül bir proje olarak geldi. Bu proje kapsamında Gül’ün paraşütle Erdoğan’a rakip olması için çok boyutlu baskı yapıldı. Hiç tahmin etmediğimiz yerlerden odaklardan kişilerden telkinlere muhattap olduk İYİ Parti olarak. Fakat sayın Akşener çok sert ve kararlı bir şekilde bu mümkün değil dedi. Böylelikle Gül projesi doğmadan öldü. Ne diyor saray ‘Gül bir fetö projesi’ bu projeyi durduran ortadan kaldıran kim oldu Meral Akşener peki iktidar hala ne diyor İYİ Parti bir fetö projesi bu dökülen bir iktidar yapısını göstermektedir” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler