Özdağ'dan medyaya İncirlik tepkisi

Özdağ'dan medyaya İncirlik tepkisi
TBMM'de basın açıklaması düzenleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "İYİ Parti olarak İncirlik'in kapatılmasında ısrar ediyoruz ama Türk medyası bunu görmezden geliyor" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İktidarın sürekli kandırıldığını ve bu ülkeyi yönetmeyi hak etmediklerini söyleyen Özdağ, "Sizin hatalarınızı insanlar canlarıyla ödüyor" dedi.

Parti olarak İncirlik'in kapatılası gerektiğini sürekli gündeme getirdiklerini dile getiren Ümit Özdağ, medya kuruluşlarının bu durumu görmezden geldiklerini ifade etti.

Özdağ'ın açıklamaları özetle şöyle:

“Biz İYİ parti olarak İncirlik’in kapatılmasını, operasyonların durdurulmasını ısrarla gündeme getiriyoruz. Ama maalesef Türk medyası bu konuyla ilgilenmemeyi tercih ediyor. Buradan basınımızın tüm kalemlerine soruyorum, PKK terör örgütünün Türkiye’deki bu askeri üsten desteklenmesine, korunmasına, Kıbrıs’tan çok daha büyük bir bölgeyi, buradan gelen destekle kontrol altına almasına, AKP hükümetinin de buna izin vermesine neden duyarsız kalıyorsunuz? Sizce bu konu haber olmaya, halka aktarılmaya, sorgulanmaya ve araştırılmaya değer bir konu değil mi? Bu durumu kabullenmekte siz zorlanmıyor musunuz?”

"İKTİDAR BU ÜLKEYİ YÖNETMEYİ HAK ETMİYOR"

"PKK’nın silah bırakacağına inanan insanlar Türkiye’yi yönetmeyi hak etmiyorlar. “Allah’ım ve halkımız bizi affetsin kandırılmışız” iyi de burada oyun oynamıyoruz. Sizin hatalarınızın bedelini gerçek insanlar, gerçek kanlarıyla, canlarıyla ödüyor. Üstelik artık kendi ifadenle acemi de değilsin. 16 yıl oldu. Bugün kayıplar vermemize neden olan tüneller, silah ve cephane hangi malzemelerle yapıldı. Bu mallar Türkiye’den Afrin’e taşınırken izleyenler millilikten nasıl söz edebilir."

İlgili Haberler