Özdağ'dan YAŞ tepkisi: "Akıllı işi değil bu"

Özdağ'dan YAŞ tepkisi: "Akıllı işi değil bu"
YAŞ’tan çıkan kararlara tepki gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, “Suriye'nin kuzeyine operasyon planlanırken oldu bunlar. Akıllı işi değil bu” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan Yüksek Askeri Şura’da alınan kararlara tepkiler devam ediyor.

Kararı eleştirerek “Kara Kuvvetlerinden süresi dolmadan emekli edilen 1 Tümgeneral, 21 Tuğgeneral var. Hepsini tanıyoruz. Cumhuriyet değerleriyle çelişen bir tane dahi bulamazsınız. Çevremizdeki jeopolitik çok hassas durum dikkate alındığında neden emekli edildikleri önem taşıyor” ifadelerini kullanan Jandarma Genel Komutanlığı Teknik İstihbarat Daire eski Başkanı Mustafa Önsel’e destek İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan geldi.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Özdağ, “Suriye'de 70 bin PKK'lı terörist, 4 bin ABD şirket askeri, 2,5 ABD askeri varken önce 130 bin deneyimli askerimiz sonra deneyimli subay/generallerimız tasfiye edildi. Ve Suriye'nin kuzeyine operasyon planlanırken oldu bunlar. Akıllı işi değil bu” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler