Özdağ'ın Erdoğan'a cevabı tekrar gündemde

Özdağ'ın Erdoğan'a cevabı tekrar gündemde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Karşınızda ne Osmanlı'nın hasta adamı, ne Cumhuriyet'in çömez devleti var" ifadelerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'ın sözleri sosyal medyada tekrar gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın, Erdoğan'ın 11 Ocak 2018 tarihinde Muhtarlar Toplantısı'nda kullandığı "Karşınızda ne Osmanlı'nın hasta adamı, ne Cumhuriyet'in çömez devleti var" ifadelerine gösterdiği tepki sosyal medyanın yeniden gündemine oturdu.

Erdoğan'ın 'çömez' şeklinde bahsettiği dönemin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş dönemi olduğuna dikkat çeken Özdağ, "Senin çömez devlet dediğin Atatürk dönemi bu devletin İstiklal Harbi neticesinde kurulduğu müthiş bir dönemdir. Sen saygı duymayabilirsin ama tarih ve dünya saygı duyuyor" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, şöyle devam etti: 

BİN 250 SENE SONRA SENİ KİM HATIRLAYACAK?

"O dönemin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bundan bin 250 sene sonra nasıl biz Bilge Kağan'ı hatırlamaya devam ediyorsak, Türk milleti Atatürk'ü de hatırlamaya devam edecek. Ama sorarım sana Recep Tayyip Erdoğan bin 250 sene sonra hatırlayacak mı?"