Özel: "Sandığa sahip çıkın"

Özel: "Sandığa sahip çıkın"
CHP'li Özgür Özel, partisinin Malatya mitinginde konuştu. Özel, "Size iki önemli görev düşüyor. Kararsızları ikna edin ve sandıklara sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Malatya’daki seçim çalışmaları sırasında vatandaşlara, “Size iki önemli görev düşüyor. Kararsızları ikna etmek ve sandığa sahip çıkmak. Komşunuzun, arkadaşlarınızın, çalışanınızın, öğrencinizin, öğretmenizin, sabah alışveriş yaptığınız esnafın gözüne bakın. Bir kararsızlık varsa, oy kullanmamayı düşünüyorsa ona bu seçimin önemini anlatın. Gerekirse pazar günü koluna girin, arabanıza bindirin, sandığa götürün. Belki bu seçim senin ikna edeceğin ya da sahip çıkacağın bir oyla kazanılacak. Sen de bu ülke için kıymetli bir iş yapacaksın” çağrısında bulundu.

HERKES KADROLU OLACAK

CHP’li Özel, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde dün Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Malatya’da Arguvan ilçesinde, Malatya’da Hilan Mahallesi’nde, Çavuşoğlu Mahallesi’nde ve Emeksiz Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, Emeksiz Meydanı’nda yaptığı konuşmada, “Saray, CHP’nin seçim beyannamesinden korkuyordu. 2015’in 7 Haziran’ındaki bildirgemizin bir kısmını taklit ederek oy toplamaya çalışıyorlar. Muhalefette olduğu halde emekliye ikramiye veren tek genel başkan, Kemal Bey. Muhalefette olduğu halde taşerona kadro veren, muhalefette olduğu halde asgari ücreti yükselten gerçek bir sosyal demokrat partiyiz biz” dedi. Özel, “Bütün devlet memurlarına 3600 ek gösterge müjdeler olsun. Biz söylüyoruz, onlar yarım yamalak yapıyorlar. Taşerona kadro verdiler ama dışarıda tutulanlar oldu. Bütün taşeronlara söz veriyoruz. Kadro alamayan tek taşeron işçisi kalmayacak, maaşı kesilenlerin geriye dönük maaşını telafi edeceğiz, tüm taşeronlar en az 500 TL zam alacaklar. Atanamayan öğretmen, öğretmensiz köy bırakmayacağız. CHP, verdiği tüm sözleri teker teker tutuyor. Muharrem İnce’yle de CHP’yle de baş edemezler” diye konuştu.