Özgür Özel'den Bahçeli'ye: Güreş er meydanında tek başına olur

Özgür Özel'den Bahçeli'ye: Güreş er meydanında tek başına olur
'Cumhur ittifakı' ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli'ye seslenerek "Güreş er meydanında tek başına olur" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Özel, TBMM'de gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

MHP'nin 'Cumhur ittifakı'nda BBP'yle ilgili tutumuna ilişkin yöneltilen soruya cevap veren Özel, MHP'nin oyunun BBP ile aynı seviyeye düştüğünü savundu.

Özel, şöyle konuştu:

"MHP, BBP KADAR OY ALACAĞI İÇİN ONLARI İSTEMİYOR"

"Bir ittifak kuracağız, ittifakın içinde iki parti yer alacağız, üçüncü parti isterse MHP kapris yaptığı için olmayacak. İttifak herkese açık ama BBP'ye kapalı. Çünkü MHP, BBP ile aynı kantara çıkarsa sıkıntıya düşecek. Çünkü bir sene önce 20 katı oy alıyordu şu anda onlar kadar oy alacağından şüpheli.

"ABİNİ ÇAĞIRMAKLA OLMUYOR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de hedef alan Özel, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bir tek dertleri var, koltuk. Biri koltuğu  kaybetmek istemiyor, öbürü Meclisteki koltuklara tek başına oturma şansı kalmadı büyük abinin paçasına tutunarak, gelip o koltuklarda tekrar yer almak istiyor. Diyorlar ki; er meydanıymış çık. MHP yöneticileri, er meydanında güreş tek başına olur. Hadi gel, yok. 'Bizim büyük abi gelecek, güreşecek, o seni yenince ben de seni yenmiş sayılacağım...' Hepiniz birleşseniz bizi yenemeyeceksiniz.

Bu mahalle kavgası değil. Abini çağırmakla olmuyor. Senin abinden büyük milletin iradesi var. Binali Yıldırım'a şunu söylemek lazım. İyice yönetebilme kabiliyetini kaybettiler."

İlgili Haberler