Özhaseki’nin “ükücülerin efsane başkanıydım” sözleri alay konusu oldu

Özhaseki’nin “ükücülerin efsane başkanıydım” sözleri alay konusu oldu
Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki’nin, “ MHP'liler beni 'efsane başkan' olarak anarlar” sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi seçim yarışı Ülkücü oylar üzerine kurgulanırken, Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki’nin “MHP'liler beni 'efsane başkan' olarak anarlar” sözleri sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Sosyal medyada Beatles Grubu’nun meşhur afişi kullanılarak, Kızılay Ülkü Ocağı Başkanları diye paylaşılan resimde Ülkücü bıyığı olarak bilinen bıyık şekli üzerinden yapılan resme şu ifadeler verildi.

“Özhaseki'nin 'MHP'liler beni efsane başkan olarak tanırlar' dediği yılların belgesi ortaya çıktı; yıl 1976, Kızılay Ocakta Yaşar Başkan ile Özhaseki Başkan beraber fotoğraf çekilirken…”

ekran-alintisi-667.jpg

ÖZHASEKİ NE DEMİŞTİ?

Özhaseki, bir gazeteye verdiği röportajında "MHP'liler tabii ki bana oy verecek. MHP içinde herkes benim gençlik yıllarımda ülkücü camia içinde olduğumu ve sonrasında tüm hayatım boyunca da çizgisi belli, yerli ve milli bir duruşum olduğunu bilir. Hatta ‘efsane başkan' olarak anarlar, sağ olsunlar" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler