Özlem Zengin'in sözleri kadınları ayağa kaldırdı! AKP'liler de isyan etti

Özlem Zengin'in sözleri kadınları ayağa kaldırdı! AKP'liler de isyan etti
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in "AK Parti gelene kadar 'kadın' kelimesinin adı yoktu Türkiye’de" şeklindeki sözleri büyük tepki topladı. Zengin'e AKP'liler de tepki gösterdi.

YENİÇAĞ / İSTANBUL

AKP Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Avukat Özlem Zengin'in Meclis'te yaptığı konuşma büyük eleştiri aldı.

Türkiye'de AKP'den önce 'kadın' kelimesinin adının olmadığını öne süren Zengin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınlar için büyük imkanlar yarattığını savundu.

Zengin, şöyle devam etti:

"AK PARTİ'Yİ KADINLAR İNŞA ETTİ"

“Bu ülkede AK Parti gelene kadar kadın kelimesinin adı yoktu Türkiye’de. Partimizin daha evvel yaptığı kadın kongresinde şunu söylemiştim. Eğer Türkçe’de kelimelerin dişisi, erili olsaydı bir kadın kelimesi olurdu. AK Parti’yi inşa eden kadınlardır. O yüzden ben, kadın, erkek arkadaşlarımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız biz yaptığımız çalışmalarda kadınların hayatını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz."

"CİNAYETLER VAR AMA..."

"Sosyal güvenlikten, sağlık hizmetine aile politikalarımızda önce kadın vardır. Türkiye’de cinayetler gibi problemler var mıdır? Vardır… Bunu da çözmek için uğraşıyoruz Önümüzdeki günlerde bu konuda kanunların daha işler haline gelmesi için gayet sarf ediyoruz.”

AKP'LİLER DE TEPKİ GÖSTERDİ

Özlem Zengin'in bu sözlerine kendi partisine mensup sosyal medya kullanıcılarından da tepki geldi.

Özlem'in üslubundan şikayetçi olan ve temel problemlere çözüm bulunamamasını eleştiren AKP'li sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarından bazıları şöyle:

1-154.png2-137.png

İYİ PARTİ'NİN VİDEOSU DA TEKRAR GÜNDEME GELDİ

AKP'li Özlem Zengin'in bu sözlerinin ardından İYİ Parti'nin sosyal medya ekibi tarafından daha önce paylaşılan bir video da tekrar gündeme geldi.

Videoda bazı kahraman Türk kadınlarına ait görüntüler yer aldı.

İlgili Haberler