Papa, Allah’a bile iftira ediyor!

İsa aleyhisselama  “Tanrı” diyen Papa’nın inanışına göre Hz. İsa, çarmıha gerileceği sırada ’Allah’ım! Allah’ım! Beni neden terk ettin!’diye Allah’a yalvarmıştır. 
Şimdi birlikte düşünelim:
İsa aleyhisselam gerçekten böyle söyledi ise, O bir  “Tanrı İsa” olarak kendini, kendi canını yarattığı kullarından koruyamıyor demektir.. 
Böyle bir Allah olabilir mi?
Yok, eğer Papa’nın gözünde İsa, Allah değil bir peygamber ise, bu sözleri  “Peygamber İsa”  tutup ’Allah’ım beni neden terk ettin?’ dedi ise, yani ateşe atılan İbrahimi bir duruş sergilemedi ise, bir peygamber olarak hem Allah’a imanı noksan, hem Allah’ı yeterince tanımıyor demektir
Velhasıl...
“Peygamber”ine ve  “Allah’ına” böyle iftiralar atan bir Papa(lığın), Müslümanlara, Müslüman Türk’e iftira atması bizi niye şaşırtıyor ki?
Daha da vahimi...
Papa(lık) bırakınız İsa’yı Allah yerine koymayı, kendini de Allah yerine koymaktadır. Böyle söyleyince Hıristiyan vatandaşlarımızdan ve yurt dışındaki bazı merkezlerden itirazlar yükseliyor. 
İyi de, Allah(c.c.),  “Din gününün sahibi”  olarak insanları  “cennet ve cemal”  ile mükâfatlandıracak ve “cehennem” ile cezalandıracak tek otoritedir, biz Müslümanlar böyle inanırız. Elbette, başka dinden olanın ve tabii Hıristiyanların biz Müslümanlar gibi inanma mecburiyetleri yok,  “Herkesin dini kendine”  de...
İşin aslı...
“Cennet yahut cehenneme koyma” iradesi hakikaten Allah’ın olmalı değil mi? Vatikan’da oturanlar istediklerini  “Aziz”  ilân edip  “cennete” koyuyorlar, istediklerini  “aforoz edip”  cehenneme atıyorlar. 
Resmen, Allah’ın yetkisini kullanmak değil midir bu?
İşte bu Papa, Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan’ın da katıldığı Aziz Petrus Bazilika’sında düzenlenen büyük ayinde,  “Son yüzyılda insanlık ailemiz üç büyük ve eşi görülmemiş trajedi yaşamıştır. Bunlardan ilki genel olarak 20’nci yüzyılın ilk soykırımı olarak görülen ve ilk Hıristiyan toplum olan siz Ermeni halkının yanı sıra, Katolik ve Ortodoks Asurilere, Keldanilere ve Yunanlılara çarpandır. Piskoposlar, rahipler, dindarlar, kadınlar, erkekler, yaşlılar, hatta savunmasız çocuklar ve hastalar bile öldürülmüştür”  dedi.
Türk milletine karşı tam bir “Ermeni-Vatikan”  ittifakı.
Bakınız Talat Paşa’nın katili İran-Selmas doğumlu 18 yaşındaki Ermeni Sogomon Tehleryan ne diyor:
 “Biz Türklerle savaşamayız, aralarından çıkan büyük adamları öldürürüz. Onları iyiliğe götürecek kimseleri ortadan kaldırmak bizim için vazifedir!” 
Değerli kalem Selcan Taşçı kardeşimizin dünkü yazısında yurt dışındaki Türk elçilik görevlilerini katleden Ermeni militanlar için Ermeni kilisesinin düzenlediği ayinlere, o ayinlerde onları kahraman ilan etmelerine ses çıkarmayan işte bu Papa, bugün tutmuş, Türkleri Ermeni soykırımı yapmakla suçlamış. Sanki Osmanlı’yı yönetenler salaktı da, kendilerine 72,5 millet tebelleş olmuşken bir de başlarına  “Ermeni tehciri”  yükünü sardı!
“Hak-Batıl”  mücadelesi dünya durdukça sürecektir ve Türk milleti, bedeli ne olursa olsun, inşallah hep böyle her zaman Hakk’ın yanında yer alacaktır.
Vatikan ve hiçbir Haçlı bizi şaşırtmıyor...
Allah’a bile iftira atan bir Papa(lık), Türk’ün gözyaşında elbette yemek pişirir...
Bizi şaşırtan ona el uzatan, onun önüne düşen ve Haçlı Projelerinde  “Eş Başkan” olmakla övünenler...

Yazarın Diğer Yazıları