Paramparça 78. yeni bölümde gerginlik tırmanıyor!

Paramparça 78. yeni bölümde gerginlik tırmanıyor!
Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Paramparça 78. yeni bölümünde yine heyecan dorukta. Paramparça 78. yeni bölümde Harun ve Maide arasında gerginlik tırmanıyor!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 78’inci yeni bölümü ile akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. 

Paramparça dizisinin yeni bölümünde, Cansu’nun bebeğinden vazgeçmemek için verdiği mücadele geceye damga vuracak. 

Paramparça 78. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Cansu’nun sağlık durumu günden güne kötüleşir. Doktorlar, Cansu’ya bebeğinden vazgeçmekten başka seçenek bırakmaz. Ancak Cansu her ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmakta kararlıdır. Kızını göz göre göre kaybeden Cihan yapacak başka bir şey kalmadığını anlar ve bebeğin alınması için Cansu’yu hastaneye götürür.

CİHAN VE HARUN KARŞI KARŞIYA

Telefonunun dinlendiğini öğrenen Dilara bu konuda da Harun’u suçlar. Kendisini Dilara’ya bir türlü inandıramayan Harun, halası Maide’yi tüm haklarını elinden alarak bakımevine kapatır. Ancak Harun’un bu hamlesi, Maide’nin elindeki son kozu da oynamasına sebep olur. 

RAHMİ BEY DÖNÜYOR

Candan ise yine başını büyük bir belaya sokmuş, bu belaya Asuman’ı da ortak etmiştir. Burhan’ın Özkan’ı kullandığını ve Vedat’ı vuranın Deniz olduğunu öğrenen Cihan, Burhan’dan intikamını alacaktır. Burhan’a aşık olan Keriman’ın yolu ise yeniden Rahmi Bey ile kesişir.

Star TV'nin fenomen dizisi Paramparça dizisi yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek.