Partizan-Beşiktaş

Partizan-Beşiktaş
Bordo-mavili yönetici, gurbetçi futbolcu ile ilk kendilerinin ilgilendiğini ancak büyük bir kulübün astronomik ücret vererek anlaşmayı bozduğunu söyledi.

Bu kulübün Galatasaray olmadığın vurgulayan ve Fener’i ima eden Aslan, “Talip oldukları her futbolcuyu ellerinden alırız” dedi. Trabzonsporlu yönetici Yakup Aslan, Mevlüt Erdinç transferini bozdukları iddiasıyla Fenerbahçe’ye meydan okudu. Türkiye’de ilk olarak Fransa’da oynayan gurbetçi oyuncuya kendilerinin talip olduğunu ancak daha sonra bir başka büyük takım devreye girerek fiyatı arttırmaya çalıştığını ifade etti. Radyospor’a konuşan Aslan Mevlüt Erdinç’in transferine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı, “Mevlüt’le uğraştık ancak çok uçuk fiyatlar talep ettiler. Türkiye’den bir büyük kulüp ki, (Fenerbahçe Mevlüt Erdinç’i transfer listesine almıştı) bu Galatasaray değil. Biz Fransızlarla temastayken devreye girip fiyat yükseltti. Böyle bir şey hiç etik değil.  Biz Fransızlarla temastayken devreye girip fiyat yükseltti. yükseltti

Kazanmasını bildi
Malouda ve Halilhodzic arasında yaşanan tartışmaya da değinen Aslan, ” Hocamız ile Malouda arasında yumruklaşmaya varan bir kavga yaşanmadı. Sadece bir tartışmaydı. Özellikle Rostov maçı öncesi bu tip dedikodular doğru değil. Halilhodzic’in raporunu bekliyoruz. Daha önce gitmesi yönünde bir isteği olmadı. Aksine onun kalmasını istemişti. “ şeklinde konuştu. Aslan, kulislerde konuşulan Kolo Toure transferiyle ilgili olarak, ” Biz kimsenin sözleşmeli futbolcusuna musallat olmalıyız.