Peki!.. Sayın Bakan buna ne diyeceksiniz?..

Bu fotoğrafı hatırladınız mı?..

Kardak Krizi sırasında 26 Ocak 1996'da, Kalimnos (Kelemez) Adası Belediye Başkanı, Ada'nın papazı ve bazı ailelerle birlikte Kardak Kayalıklarına gitmiş ve kayalıklara Yunan bayrağı dikmişti. Bu olay Türkiye'de büyük bir infial yaratmış ve dönemin hükümeti 31 Ocak 1996'da Kardak Kayalıklarına kahraman askerlerimizi çıkararak Yunanistan'a haddini bildirmişti.

Ne acıdır ki!.. 21 yıl sonra tarih yine tekerrür etti ve Kalolimnoz (Kelemez) Adası Belediye Başkanı, adanın papazları ve bazı ailelerle birlikte Kardak Kayalıklarının 2 mil batısında bulunan Muğla Kalolimnoz Adası'na gelerek adada ayin yaptı. Bu sefer kuzu çevirme yapmadılar, yumurta tokuşturdular!.. Ne zaman?.. Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık;

Hani, sizin şu "şov yapıyor" diye geçiştirdiğiniz küstah küfürbaz Yunan Savunma Bakanı, Türk Hava Kontrolörüne küfür edip, işgal altında Aydın ilimizin Eşek Adası'nda kuzu çevirip, kafa çekerken Türkiye'ye ağır hakaretler yağdırdığı günün tam bir gün öncesi; 15 Nisan 2017...

Ege'yi Yunan gölü haline çeviren bu son skandalı ve küstahlığı da yine Millî Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım'ın ortaya çıkardığı belgelerle tane tane aktaralım;

"Kalimnos Adası Belediye Başkanı Galouzis, Muğla Kalolimnoz Adası'na askeri bot ile gitti. Botun bağlandığı iskelenin yukarısındaki kayalık alana Yunan bayrağı çizilmiş.

Bodrum'un tam karşısında olan Kalolimnoz Adası 6 millik Türk karasularının içinde bulunuyor.

 İstanbul'daki Büyükada büyüklüğünde olan ve 2004 yılından beri Yunan işgali altında olan Kalolimnoz Adası'nda tam 13 yıldır Yunan bayrağı dalgalanıyor. Belediye Başkanı Galouzis, Kalolimnoz Adası'ndaki işgalci Yunan askerleri ile birlikte mum yakarak ayin yaptı.

Galouzis, işgalci Yunan askerleri ile yumurta tokuşturmayı da ihmal etmedi.

1996 yılında Kardak Kayalıklarında olan olayların aynısı 21 yıl sonra Muğla Kalolimnoz Adası'nda cereyan ederken, Başkomutan Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Savunma Bakanı Işık ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun sesi soluğu çıkmadı. Yunanistan'a müzik notası bile verilmedi. Türk Milletinin namusu vatan topraklarının, Yunan askerine alenen teslim edildiği bir kez daha tescillendi."

Sayın Fikri Işık!..

Küstah, işgalci Yunan, Aydın Eşek adamızda kuzu çevirme yapıp, kadeh tokuşturup Türk milletine belden aşağı hakaretler yağdırdı. "Şov yapıyorlar" diye geçiştirdiniz. Peki, bu olup bitenlere yorumunuz ne olacak?.. Yoksa!.. "Acun'un survivor programının çekimleri" mi diyeceksiniz?..

Yazarın Diğer Yazıları