Dilenmeye başlayan karısını sokak sokak arıyor

Dilenmeye başlayan karısını sokak sokak arıyor
Pendik'te oturan ve hurda işiyle uğraşan Yadigar Kepçe, 2 yıl 8 ay önce evlendiği karısı Yeliz Kepçe'yi  2 aydır cadde cadde, sokak sokak arıyor. 1 ay önce karısının dilenirken görüldüğünü söyleyen Kepçe "Gittim ama yetişemedim" dedi.

Dilenmeye başlayan karısını sokak sokak arıyor

2020 yılının 14 Şubat sevgililer gününde 43 yaşındaki Yeliz Kepçe ile evlenen 53 yaşındaki Yadigar Kepçe deliler gibi sevdiği karısıyla mutlu bir yuva kurdu. Kanser hastası olan karısının tedavisini yaptıran ardından da psikolojik sorunlarını çözmeye gayret eden Yadigar Kepçe hastaneler arasında adeta mekik dokudu.

Yaklaşık 2 ay önce karısının evi terk ettiğini söyleyen Yadigar Kepçe "Ben evde yokken çıkıp gitmiş. Not da bırakmamış. Hala geri gelmesini dört gözle bekliyorum. Evden psikoloğun verdiği ilaçlarını da almadan ayrılmış. İlaçlarını içmeyince kendini kaybediyor. Yaklaşık 1 önce komşumuz çay bahçesinde dilenirken kendisini görmüş. Bana haber verdi ama gidinceye kadar oradan ayrılmış. Mekandan görüntülerini aldım ama hala bulamadım" dedi.

Eşine karşı sesini bile yükseltmediğini söyleyen Yadigar Kepçe "Onu deliler gibi seviyorum. Kanserle de savaşıyordu. Ameliyatını yaptırdım. Ondan sonra psikolojik sorunlar baş gösterdi. Onun içinde hastaneye götürdüm. İlaçlarını zamanında almayınca kafası başka yerlere gidiyor. İlaçlarını almış olsa bana dönerdi. Eşi görenlerin insaniyet namına polis merkezine haber vermesini istiyorum" dedi.