Pereira meydan okudu: 4 kupa da bizim olacak

Pereira meydan okudu: 4 kupa da bizim olacak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bu sezon hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak ve Türkiye’de mücadele ettikleri 3 kulvarda da kupayı müzelerine götürmek olduğunu söyledi

Portekizli çalıştırıcı, “Sıra Trabzon’a geldi. Bizi kimse tutamaz” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde zaferinin ardından havaya girdi: Hedef Avrupa’da final; Türkiye’de 3 kupa.” Portekizli çalıştırıcı, UEFA Avrupa Ligi’nde Celtic’i de yenerek gruptan çıkacaklarını belirterek, “Hedefimiz finale kadar yükselmek, hatta kupayı müzemize götürmek. Bunu da başaracak güçteyiz. Molde karşısında ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Avrupa’nın en kaliteli oyuncu topluluklarına sahip olan takımlarından biriyiz. Avrupa Ligi’nde şampiyon olursak buna kimse şaşırmasın” diye konuştu. Şimdi önlerinde zorlu bir Trabzonspor sınavı olduğunu kaydeden Pereira, “Derbiyi kazanmak zorundayız. Bunu başarırsak şampiyonluğun 1 numaralı favorisi haline geliriz. Galatasaray’dan da Beşiktaş’tan da çok daha güçlü bir komple bir takımız. Çok transfer yaptık. Bizim en önemli ihtiyacımız zaman. Maksimum seviyeye ulaştığımız takdirde bizi kimse tutamaz”  şeklinde konuştu.

Kupalara ambargo

Türkiye’de üç kupaya birden talip olduklarını açıklayan Pereira sözlerini şöyle tamamladı: “En büyük hedefimiz kuşkusuz Süper Lig Şampiyonluğu. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası’nı ve Süper Kupa’yı da müzemize götüreceğiz. Galatasaray’ın geçen sezon başardığı şeyi bu sezon da aynen biz gerçekleştireceğiz. Hedefimiz sezonu toplamda 4 kupayla birden bitirmek. Geniş bir kadromuz var. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarımızdan stadı her zamankinden fazla doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz. Zamanla her şey çok daha güzel olacak. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Her alanda bize zirve yakışır. Sezon sonunda ne kadar haklı olduğumu ve doğru konuştuğumu herkes anlayacak. Ben şampiyonluk ve hesap adamıyım. Bilmeden, düşünmeden hiçbir şeyi yapmam. Bundan sonra çok daha fazla gol atacağız. Molde’yi o hava ve saha koşulları altında devirmek herkesin yapacağı bir iş değil. Oyuncularıma teşekkür ederken, daha büyük zaferlere inanmalarını istiyorum.”