"Petek Dinçöz, Türkiye'yi Reza Zarrab için terk etti" iddiası! İlk açıklama geldi

"Petek Dinçöz, Türkiye'yi Reza Zarrab için terk etti" iddiası! İlk açıklama geldi
Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında evlendiği Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz haftalarda boşandı. Boşandıktan sonra oğluyla Miami'ye yerleşme kararı alan Dinçöz'ün, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İlk açıklama Zarrab'ın avukatından geldi.

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu, iki aylık birlikteliğin ardından Temmuz 2014''te Baltalimanı''nda bir mekanda dünyaevine girmişti. Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti.
Geçtiğimiz haftalarda mahkemeye başvuran ikili, tek celsede boşandı.

OĞLUYLA MİAMİ''YE YERLEŞTİ

Eşinden boşanan Petek Dinçöz radikal bir karar aldı. Dinçöz''ün, oğlu İrfan Aslan ile birlikte Amerika''nın Florida eyaletinde bulunan Miami''ye taşındığı ortaya çıktı.

"OĞLUMUN EĞİTİMİ İÇİN MİAMİ''YE YERLEŞTİK"

Dinçöz, "Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram''da aktif olmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

REZA ZARRAB İDDİASI

MedyaTava''nın haberine göre; Dinçöz''ün Miami''ye gidişinin arka planında Reza Zarrab''ın olduğu iddia edildi. 

İkilinin birlikte olduğu iddia edilirken, Dinçöz''ün ABD''de yeni bir hayat kuran Zarrab için Türkiye''yi terk etme kararı aldığı öne sürüldü.

AVUKATI İDDİAYI YALANLADI

Zarrab''ın avukatı söz konusu iddiayı yalanladı. ABD''de kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan ve yaptığı anlaşmayla tahliye olan Zarrab Türkiye''de yaşadığı yıllarda şarkıcı Ebru Gündeş ile evlenmişti. Gündeş''ten de bir kızı olmuştu.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 22 Nisan 2021''de boşanmıştı.

İlgili Haberler