Peugeot’nun yeni bombası: Foodtruck

Peugeot’nun yeni bombası: Foodtruck
Peugeot Foodtruck !Peugeot, mobil ve kaliteli yemek hizmetine yönelik deneyimlerin yenilikçi bir yaklaşımı olan Foodtruck ürününü Paris’in tarihi yerlerinden CarreauduTemple meydanında tanıttı

Yaratıcılık ve tasarımla dopdolu bu iki yüz yıllık bilgi ve deneyim birikimi, bugün Peugeot’nun eşsiz vizyonunun ürünü olan, yaşam konforu ve keyfine yönelik yenilikçi mobil restoran Foodtruck konseptini yaratmak üzere bir araya geldi.  Peugeot Foodtruck 30’dan fazla misafirin dışarıda ve Bistro duLion’un yakınında rahatça yemek gereçleri, bar taburesi ve Umbrosaşemsiyeleri gibi gerekli tüm malzemeleri barındırıyor. Ayrıca tüm bu faaliyet çevreye saygılı bir şekilde yapılıyor, çünküBistrotduLion yemek sonrasında çevrede hiçbir atık veya iz kalmamasına titizlikle özen gösteriyor. Peugeot Foodtruck’un tam anlamıyla işlevsel ve her türlü tip onayı ve hijyen standartlarına uygun olduğundan emin olmak için, Peugeot Design Lab, yemek vanlarında uzman olan Euromag’dan destek aldı. Araç içinde kullanılan yemek hazırlama ve pişirme malzemeleri tamamen profesyonel kalitede olup, tüm şeflerin hayal gücü ve yeteneklerini karşılamak üzere ve gastronomik, füzyon, moleküler mutfak gibi her tür mutfak için çok işlevli şekilde tasarlandı.

Araçta dört ızgara ve indüksiyon ocağı ile bir fritöz var. Bir tahliye sistemi hava kalitesini sağlarken 400 litrelik derin dondurucu da yiyeceklerin tazeliğini koruyor. 350 litrelik buzdolabı içecekleri serinde tutarken RocketEspresso markalı profesyonel bir kahve makinesi de nefis espressolar sunuyor.