PKK “imamı (!) Kur’an’a saldıran bir cinsel sapık çıkt

PKK bir süredir bölge insanı üzerinde dini baskı kurmayı deniyor.. Vatandaşları camiye gitmemeye zorluyor..
Bu yetmiyor, çetenin imam diye sunduğu kimlikler ardında namaza durmaya zorluyor..
Bu imam kılıklı militanların kimlikleri konusunda bazı bilgiler olduğunu aktarmıştık.. Bu sapkınlar içinde en dikkat çekici olan Hüseyin B. adlı kişiydi.. CIA ajanları tarafından yönlendirildiği tespit edilen Hüseyin B. devletin eline geçirilmişti.. Yargı önüne gönderilen Hüseyin B. hakkındaki iddianamede çok çarpıcı dokümanlar bulunuyor..
Bu sapkın kişinin, Kutsal Kitap hakkında söyledikleri de zihnindeki karanın dışa vurumu gibi!..
Dahası bu karanlık adamın sapkın cinsel teşebbüsleri de iddianamede yer alıyor..
Erotik resimlerin ele geçirildiği, B.’nin telefon dinleme kayıtlarında özellikle kız çocuklarına din dersi adı altında toplantılar düzenlediği, bu konuşmalarında kızlara hakaret, fiili livata ve cinsel ilişki içerikli görüşmeler yaptığı ifade ediliyor...
İddianamede sanığın telefon görüşmelerinde ders verdiği kızlara kendi cinsel organından söz ettiği, anal ilişki teklif edip geceden sabahın erken saatlerine kadar 4.5 saat cinsel konuşmalarda bulunduğu vurgulanıyor!..

***

Sanığın ayrıca bir başka telefon görüşmesinde ’Mustafa’ adlı kişinin çocuğuna Melis adını koyacağını belirtmesi üzerine, ” Marya koy. Süryani ve İbranice daha hoş “ dediği bildiriliyor..
İddianamede, Hüseyin B.’nin toplantıya katılan ‘Nuri’ adlı kişinin askere gidip gitmeme konusunda görüşünü sorması üzerine de, ” Seni çürük yaparız. Başka tarz olmaz. Kendini deliliğe vur, her tarafında hastalık uydur “ dediği anlaşılıyor..

***

Bu sahtekârın asıl sınır tanımazlığı Kur’an-ı Kerim’le ilgili beyanları..
Şöyle diyor..
“ Piyasadaki Kur’an’ın vallahi fen kitabı kadar kıymeti yok. Yani hiçbir b...k Kuran da yok. Bakın size b....k diyorum. Yani git bir meal getir hiçbir b...k yok, milletin kafasındaki Kur’an yeterli değil. Artık her yerde söyleyin, sizin anlattığınız peygamber, Allah yeterli değil, onların anlattığı Allah vallahi Bediüzzaman kadar büyük olmuyor, onların Allah’ı neyi biliyor? Ben size söyleyim hayali bir şeye inanmışlar. Hiçbir şey ifade etmiyor.. Onların bahsettiği Kur’an’ı getirin bana, bir şişe mürekkeple sabaha kadar yazar bir gecede bitiririm... “

Yazarın Diğer Yazıları