PKK’lılara edilmeyen küfürler, Ülküdaşlara ediliyor

PKK’lılara edilmeyen küfürler, Ülküdaşlara ediliyor
Eski MHP'li vekil Nazif Okumuş, KRT'de Çağlar Cilara'nın programında Yeniçağ Gazetesi’ne saldırıya tepki gösterip, “PKK’lılara edilmeyen küfürler, ülküdaşlara ediliyor” dedi.

Eski MHP'li vekil Okumuş'tan çarpıcı sözler: "MHP'liler PKK'lılara etmedikleri küfürleri biz ülküdaşlarına ediyor"

KRT Haber Müdürü Cilara'nın stüdyo konuğu olan MHP'li eski Milletvekili Okumuş, "PKK'lılar kendilerine hakaret ediyorlar onlara bir laf söylemiyorlar, bize ağız dolusu küfür ediyorlar. PKK'lılara etmedikleri küfürleri bize, ülküdaşlarına ediyorlar, beraber aynı davanın mensuplarına ediyorlar. Biz ülküdaş değil miyiz, biz cenazeleri beraber kaldırmadık mı, mücadeleyi beraber yapmadık mı, emperyalizme karşı mücadeleyi beraber verdik, demek onlar mücadelenin içinde yokmuşlar. Bu mücadeleyi eden insanların, ahlakı olur, vefası olur. Bunların hiçbiri yok. Nasıl böyle hakaret ediyorlar, ağız dolusu küfürleri nasıl ediyorlar?" diye konuştu.

Eski MHP'li vekil Okumuş: "Çok iddialıyım, halk başkanlık sistemine referandumda yüzde 54 ile karşı çıkacak"

Bahçeli'nin başkanlık sistemine destek vererek ülkücüleri hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Okumuş, referandumda halkın başkanlığa hayır diyeceğini iddialı cümlelerle dile getirdi. 

Okumuş, "Bahçeli bizi gerçekten büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi hep beraber göreceğiz, bu konularda çok iddialıyım. Teknoloji unutmuyor, girip baksınlar. Seçimlerin tarihi belli değil söylediğim sonuçlar hep çıkmıştır. Şimdi de söylüyorum, Türkiye'de gezen bir insanım. Halkla iç içeyim. Göreceksiniz, MHP'lilerin, MHP'ye oy veren kitlenin üçte ikisi bu referanduma karşı oy kullanacak. Türkiye'de de kesinlikle referandum halktan karşılık bulmayacak, bu kadar iddialı söylüyorum. Rakam, bana sorarsanız yüzde 46 evet diyecek, yüzde 54 hayır diyecek. Bu kadar iddialıyım."

18 adanın Yunanistan tarafından işgaline ilişkin de konuşan Okumuş, eski MHP olsaydı o adaya yüzerek gidilir, Türk bayrağı dikilirdi dedi.

"Bu 18 Yunan adasına yüzerek giderdi MHP'liler, o bizim adamız diye. Yüzerek giderdi, bayrağı da dikerdi, yüzme bilmeyen bile atlardı. Boğulacağım diye aklına gelmezdi. Oraya giderdi. Dünkü MHP'nin mensupları o heyecanla giderdi, hiçkimse gitme demezdi"

İlgili Haberler