Plastik fabrikasında korkutan yangın

Plastik fabrikasında korkutan yangın
Bursa’da bir plastik firmasına ait binada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü.

DHA'nın aktardığı habere göre, yangın, saat 12.00 sıralarında, Yıldırım ilçesine bağlı Duaçınarı Mahallesi, 1. Uslu Sokak’taki bir plastik firmasına ait binanın 4’üncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Alevlerin kısa sürede binayı sarması üzerine çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

bursadaki-bir-plastik-firmasina-ait-binada-yangin-cikti-2634-dhaphoto4.jpg

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yarım saatlik çalışma sonucu yangın çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Tedbir amaçlı çevre binalardaki vatandaşlar tahliye edilirken, olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi.

bursadaki-bir-plastik-firmasina-ait-binada-yangin-cikti-2634-dhaphoto1.jpg

DUMANLAR KENTİN MERKEZİNDEN GÖRÜLDÜ
İş yerinde çıkan yangın sonrası oluşan dumanlar, kentin pek çok noktasından görüldü. Dumanların yükseldiği anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Çevrede kısa süreli paniğe neden olan yangını soğutma çalışmaları sürüyor.

bursadaki-bir-plastik-firmasina-ait-binada-yangin-cikti-2634-dhaphoto3.jpg

bursadaki-bir-plastik-firmasina-ait-binada-yangin-cikti-2634-dhaphoto2.jpgbursadaki-bir-plastik-firmasina-ait-binada-yangin-cikti-2634-dhaphoto5.jpg