Podolski hakkında şok iddia

Podolski hakkında şok iddia
Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ara transferde takımdan ayrılmasına müsaade edilmeyen yıldız futbolcunun maçlarda bilerek düşük performansla oynadığı ileri sürüldü.

 

Milliyet'in haberine göre Alman futbolcunun vurdumduymaz ve agresif tavrından rahatsız olan Galatasaray,ceza vermeye hazırlanıyor. Podolski’nin sezon başından bu yana gördüğü gereksiz kartların dökümünü çıkartan Cim-Bom, ceza yönetmeliğini devreye sokarak oyuncusunu uyaracak.

Galatasaray’da Eskişehir karşısında alınan 4-3’lük yenilginin tartışmaları devam ederken, özellikle Lukas Podolski’nin saha içindeki vurdumduymaz ve agresif tavrı rahatsızlık yarattı.

Eskişehir maçında saha içinde etkisiz ve sinirli bir görüntü çizip, bir de gereksiz sarı kart gören Podolski’nin bu halini soruşturan idareciler, Alman futbolcuya ceza verilmesi için ceza yönetmeliğini yürürlüğe koyacak.

Podolski’nin bu hareketlerini “Ayrılmak için kasıtlı mı yapıyor?” diye yorumlayan yönetim, sezon başından bu yana futbolcuların gördüğü bütün kartların listesini çıkardı. Böylece Podolski başta olmak üzere görülen gereksiz kartlara cezaların işleme konulacağı belirtildi.



RAPORUNU VERDİ
Diğer taraftan teknik direktör Jan Olde Riekerink’ten ayrıntılı bir rapor hazırlaması istendi. Hollandalı teknik adam tarafından kaleme alınan raporun başkan Dursun Özbek’e iletildiği belirlendi. Riekerink’in ceza konusunda ise yönetimin kararına saygı göstereceğini ilettiği öğrenildi.

Jan Olde Riekerink’in, Eskişehir yenilgisine sebep olarak sahadakileri değil saha dışındakileri gördüğü belirlendi. Hollandalı hocanın, “Çok ciddi eksiklerimiz vardı. Ancak onlar gelince bambaşka bir takım göreceğiz” ifadelerini kullandığı bildirildi.

EURO 2016 SALLANTIDA!
Lukas Podolski’nin formsuz görüntüsü Almanya Milli Takımı’nın teknik ekibini de olumsuz etkiledi. Tecrübeli futbolcunun her geçen hafta azalan performansı milli takıma seçilme şansını düşürüyor. Alman basınında çıkan haberlerde, EURO 2016 için seçilecek kadro için Podolski’nin elinde fırsatı iyi kullanamadığı aktarıldı. T-Onlinesitesi, “Lukas Podolski’nin EURO 2016 bileti sallantıda... Podolski şu anda seçilmeme durumuna sahip” dedi.

Eurosport sitesi de Panzerlerin hocası Joachim Löw’e dayandırdığı haberinde, “Podolski, EURO 2016’daki yerini kaybediyor. Anketlere göre de Podolski’ye yer yok” ifadelerini kullandı. Ayrıca taraftarların forvet hattı için istediği oyuncuların anketi de yayınlanırken, yüzde 20 oy alan 30 yaşındaki oyuncu sondan 2. oldu.