Podolski’de işlem tamam yıldız yağmuruna devam

Podolski’de işlem tamam yıldız yağmuruna devam
Podolski’nin alınmasından sonra taraftarı ile barışan sarı kırmızılılar atağa geçti

Galatasaray’da Brezilyalı Ralf Souza Teles, Pato ve Oumar Niasse için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Aslan’ın gizlice İstanbul’a getirip her konuda anlaştığı Fransız sol bek Lionel Carole da kampa katılacak.

Galatasaray’da daha önceki sezonlarda da sık sık gündeme gelen Alman yıldız Lukas Podolski’nin alınmasının ardından yeni transferler için harekete geçildi. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı Ralf de Souza Teles ve Pato ile uzun bir süredir adı geçen Hamza Hamzaoğlu’nun Akhisar Belediye’den öğrencisi Niasse için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Cimbom’un öncelikli rotası Brezilya. Felipe Melo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Aslan, Corinthians’tan Ralf Souza Teles için harekete geçti. Brezilya basını G.Saray’ın Ralf için Corinthians’la görüşme talep ettiğini belirtti. Geçtiğimiz ay Al Ain’le görüşen Ralf’in Birleşik Arap Emirlikleri ekibinden 3 milyon euro istediği ancak sadece 1 milyon euro teklif edildiği için kabul etmediği vurgulandı. Galatasaray’ın Ralf’in dışında Corinthians ile Pato için de görüşme yapacağı ve 25 yaşındaki yetenekli oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceği belirtildi. Bu arada Galatasaray’ın her konuda anlaşma sağladığı Fransız sol bek Lionel Carole de birkaç gün içinde takıma katılacak.

Niasse’nin önü açıldı

Çifte şampiyonluk sonrası transferde sadece Niasse isminin gündeme gelmesiyle tepki çeken Galatasaray yönetimi, Podolski transferiyle taraftarın keyfini yerine getirdi. Sanal alemde yönetime yönelik eleştiriler kesildi. Podolski’den önce Oumar Niasse ile anlaşan Galatasaray, Senegalli yıldızı taraftar tepkisinden çekindiği için beklemeye almıştı. Podolski’nin açıklanmasıyla Niasse transferinin resmiyete dökülmesinde engel kalmadı. Lokomotiv Moskova ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılı kulüp, Niasse’yi satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Bu transfer karşılığında Cimbom’un kasasından toplam 2 milyon euro çıkacak. Sarı-Kırmızıların ayrıca Schalke’den Jefferson Farfan ile de ilgilendiği, ancak geçen sezon sakatlıklarla boğuşan yıldız futbolcunun sakatlık durumunun incelendiği, olumlu rapor gelirse futbolcunun kulubü ile temasa geçileceği kaydedildi.