Polis baba meslektaşlarını vuran evladını arıyor!

Polis baba meslektaşlarını vuran evladını arıyor!
ABD Nashville şehrinde otomobil hırsızı kendisine takip eden iki polis memurunu silahla vurdu. Zanlının Nashville polis şefi olan babası şimdi tüm ekibi ile kanun kaçağı olan suç makinesi oğlunu arıyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde, iki polis memurunun vurulmasının ardından polis, şüpheli olduğunu düşündükleri Nashville bölgesinde görev yapan polis şefinin yıllardır görüşmediği oğlunu arıyor.

Polis, şüpheliyi bulmak için alanı tararken bölge sakinlerinden kapılarını kilitlemelerini ve dışarı çıkmamalarını içeren bir duyuru yaptı.

Polisler çalıntı bir aracın peşindeyken La Vergne'deki bir dükkanın önünde suçluyla çatıştılar. Bunun üzerine 38 yaşındaki suçlu John C. Drake Jr. iki polis memuruna ateş etti.

2-002.jpg

Samimi Haber’de yer alan habere göre, Adı açıklanmayan memurlardan biri, sol omzundan vuruldu. Bir buçuk yıldır bu görevi yürüten diğer subay ise sağ kasığından ve sağ kolundan vuruldu. Durumları şu an için iyi olan memurların tedavileri, kaldırıldıkları hastanede sürüyor.Nashville polis şefi Drake oğlunun tutuklanması için bir bildiri yayınladı.

3-001.jpg

POLİS BABA "OĞLUM HEP SUÇ İÇİNDE YER ALDI DEDİ"

Drake açıklamasında, "İlk ve ergenlik yıllarındaki çabalarıma ve rehberliğime rağmen, şu anda 38 yaşında olan oğlum John Drake Jr., yıllarca suç faaliyetlerinin içinde yer aldı ve şu an hüküm giymiş bir suçludur. Oğlum, uzun süredir hayatımın bir parçası değil. Artık bulunması ve bugün yaptıklarının hesabını vermesi gerekiyor. Onu gören veya hakkında bilgisi olan herkesin derhal kolluk kuvvetlerine başvuracağını umuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Freddie O'Connell de Drake'i desteklemek için açıklama yaptı. "Kalbim Şef Drake, ailesi ve iki yaralı La Vergne polis memuruyla birlikte. Şef Drake'i destekliyorum ve bu zor zamanda onun yanında duruyorum” dedi.

4.jpg

6.jpeg

İlgili Haberler