Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü önce polis aracına çarptı sonra tarlaya uçtu

Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü önce polis aracına çarptı sonra tarlaya uçtu
Konya Ereğli’de polis uygulamasından kaçan ve polisleri peşine takarak dur ikazlarına uymayan ehliyetsiz sürücü, önce polis aracına çarptı ardından boş tarlaya uçtu.

YENİÇAĞ/KONYA-BUĞRA KOÇAK

Edinilen bilgilere göre, Hacı Mustafa mah. Türkmen köyü mevkiinde polisin asayiş uygulamasında durmayarak 42 ERY 58 plakalı otomobiliyle kaçan Şüpheli''nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri ile şüphelinin kullandığı otomobil arasında kovalama yaşandı.

Polisleri peşine takarak 15 km kaçan ve dur ikazlarına uymayan araç sürücüsü Türkmen köyü çıkışı Akkuyu mahallesi yakınlarında , şüpheli olan 42 ERY 58 plakalı aracı durdurmak isteyen başka bir polis aracının önüne kırarak çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 42 ERY 58 plakalı T.K.''nın kullandığı araç, daha sonra yol kenarındaki boş tarlaya uçarak durdu.

Yakalanan şüphelinin aracında yapılan incelemede aracın yakalamasının olduğu ve sürücüsünün ehliyetinin olmadı anlaşıldı. Kaza sırasında herhangi bir can kaybı olmazken polis aracında maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.