Quaresma'dan bomba açıklama. Beşiktaşlılar sevinçten deliye döndü

Quaresma'dan bomba açıklama. Beşiktaşlılar sevinçten deliye döndü
Futbolu bıraktığına dair hakkında dedikodular çıkan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, futbolu bırakmadığını ve kendini iyi hissettiğini söyleyerek devam edeceğini açıkladı.

Bir süredir kulüp arayan Ricardo Quaresma, futbolu bıraktığı yönündeki söylentilerin ardından futbolseverleri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

38 yaşındaki Portekizli oyuncu yaptığı açıklamada emekliliği henüz düşünmediğini belirterek, "Futbolu bırakmadım, biraz daha devam edeceğim. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Bacaklarım yürüdüğü ve topu hareket ettirdiğim sürece oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Quaresma, "İnsanların bana bakış açısı hep şüpheli oldu. Yeteneklerim konusunda değil diğer yönlerden hep şüphelerle karşılaştım ama her zaman üstesinden geldim. Kariyerimle gurur duyuyorum. Henüz bitirmedim ama bitirmem çok da uzun sürmeyecek. Oynadığım sürece zevk almaya devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

2019''da ikinci Beşiktaş kariyeri sona eren Quaresma, Kasımpaşa''da 1 sezon oynadıktan sonra ülkesine dönerek Vitoria Quimaraes''e imza atmıştı. Burada geçirdiği iki sezonun ardından takımdan ayrılmıştı.

Beşiktaşlı eski yönetici Umut Şenol, Quaresma hakkında “Ricardo Quaresma’yı canlı olarak 120’den fazla maçta izleme şansına sahip olmuş bir futbolsever olarak, futbolun endüstri haline gelme sürecinde, oyunu seven, yetenekleri muazzam, biraz da haylaz bir serüvene şahit oldum. İyi ki Beşiktaş’a gelmiş, trivelalarını, rabonalarını özleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

QUARESMA KİMDİR?

Tam adı Ricardo Andrade Quaresma Bernardo olan Ricardo Quaresme 26 Eylül 1983 yılında Portekiz''in Lizbon kentinde dünyaya geldi. Kanat mevkiinde oynayan başarılı futbolcu günümüzde Liga NOS takımlarından birisi olan Vitoria Guimaraes''da forma giymektedir. Bir dönem Beşiktaş futbol kulübünde de forma giyen başarılı futbolcu, taraftarlardan da yoğun ilgi görmüştü.

Portekizli futbolcu Quaresma 2010- 2012 yılları arasında Beşiktaş''a transfer oldu. Dünya genelinde başarıları ile tanınan Ricardo Quresma 2015 ve 2019 yılları arasında Beşiktaş''ta forma giydi. Siyah beyazlı formayı giyen Ricardo Quaresma çıktığı 108 maçta 13 gol atabildi. Bunun yanı sıra Ricardo Quaresma 2019- 2020 yılında Kasımpaşa futbol kulübüne transfer oldu. Ricardo Quaresma Kasımpaşa forması ile çıktığı 26 maçta toplam 4 gol şansı bulabildi.

İlgili Haberler