Prefabrik ev nedir. Prefabrik fiyatları neye göre değişir. Prefabrik ev güvenilir mi, özellikleri nelerdir?

Prefabrik ev nedir. Prefabrik fiyatları neye göre değişir. Prefabrik ev güvenilir mi, özellikleri nelerdir?
İzmir depreminden sonra vatandaşlar internet üzerinden prefabrik evlerle ilgili araştırma yapmaya başladı. Prefabrik ev fiyatları evin büyüklüğü ve sahip olduğu özelliklere göre belirleniyor. Prefabrik ev nedir. Prefabrik fiyatları neye göre değişir. Prefabrik ev güvenilir mi, özellikleri nelerdir?

Prefabrik Ev nedir? 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev güvenilir mi? İşte Prefabrik ev fiyatları hakkında detaylı bilgiler… Korona virüs ile mücadele döneminin yanı sıra meydana gelen doğal afetler neticesinde prefabrik evlere merak söz konusu oldu. Peki, Prefabrik evler güvenilir mi? 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

PREFABRİK EV FİYATLARI

75 m2 2+1  Prefabrik Ev günümüz güncel fiyatı ile 71.900 TL

150 m2 4+1 Dublex Prefabrik Ev günümüz güncel fiyatı ile 149.900 TL

100 m2 3+1 Prefabrik Ev günümüz güncel fiyatı ile 94.900 TL

126 m2 3+1 Prefabrik Ev günümüz güncel fiyatı ile 144.900 TL

yenicag-prefabrik-ev2.jpg

PREFABRİK EV NEDİR?

Prefabrik ev, hazır yapılar olarak bilinse de iç ve dış dizaynını tamamıyla kişinin tasarımına bırakıldığı, salon m2 uzunluğu, mutfağın ne kadar geniş olunması istendiği, tuvalet, banyo, çatı katı gibi bir çok özellikleri sizin belirleyebileceğiniz yapılardır.

PREFABRİK EV GÜVENİLİR Mİ, ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Prefabrik ev modellerinde iç ve dış panelleri arasında köpük tercih edilir. Bu sayede yalıtım sağlanmış olmaktadır. Şehir merkezlerinde bulunan betonarme yapılardan farkı, kendi zemininin üzerine kurulu olan yapı tipidir. Prefabrik evler, şehrin sesinden ve kalabalığından yorulmuş, hayallerindeki evi ve huzuru yakalamak isteyen insanlarımızın tercih ettiği ekonomik olan depreme dayanıklı sağlam yapılardır.

yenicag-prefabrik-ev3.jpg

EV FİYATLARI NEYE GÖRE DEĞİŞİYOR?

Evin büyüklüğü, prefabrik ev fiyatlarına etki eden ilk faktördür. Yapının katı arttıkça fiyatı yükselir. Ev için kullanılan malzeme, ev fiyatlarını doğrudan etkiler. Örneğin çelik konstrüksiyon uzun ömürlü prefabrik evlerde fiyatlar daha da artar.

PREFABRİK EVLERE İLGİ ARTTI MI?

Koronavirüs ile mücadele döneminin yanı sıra meydana gelen doğal afetler neticesinde prefabrik evlere ilgi önemli ölçüde arttı. Bu ilgilerin oluşmasında en büyük etken prefabrik ev fiyatları oldu. Bunların yanı sıra ikinci el prefabrik ev piyasasının da olması vatandaşların daha ucuza ev bulmasını sağlıyor. Prefabrik evin ortalama ev fiyatı en düşük 35-40 bin TL’den başlarken bu fiyat 500 bin TL’YE kadar çıkabiliyor.

yenicag-prefabrik-ev4.jpg

(Kaynak: Akit)