PSG Neymar’ı bırakmak istemiyor

PSG Neymar’ı bırakmak istemiyor
PSG’nin Finansal Fair Play kriterleri ile başı dertte olmasına rağmen yıldız oyuncusu Neymar’dan vazgeçmeye niyetli olmadığı belirtiliyor.

UEFA’nın Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı için Şampiyonlar Ligi’nden ihracı söz konusu olan PSG, Brezilyalı süper yıldızı Neymar’dan vazgeçmeye niyetli değil. Fransız kulübü, yıldız oyuncularını takımda tutarak yeni teknik direktör Tuchel yönetiminde başarı hedefliyor.

Ancak Tuchel ile uyum sağlanamaması durumunda Başta Di Maria olmak üzere Veratti, Rabiot hatta yeni transfer Guedes’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

PSG’in golcüleri Mbappe ve Neymar için oldukça cazip teklifler gündeme gelmişti. Neymar için Real Madrid’in 350 milyon Euro teklif vereceği konuşulurken, Manchester United’ın Mbappe için 134 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Fransız ekibi şu anda Manchester City ile birlikte Avrupa’da en fazla maaş veren takım durumunda.

UEFA’nin PSG hakkında hazırladığı raporda, takımın imzaladığı bazı sponsorluk anlaşmalarının takımın hissedarlarına ait şirketlerle imzalandığı ve bu durumun bir usulsüzlük olduğuna dikkat çekilmişti.

Fransız ekibinin Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı için Şampiyonlar Ligi’nden ihraç edilebileceği konuşuluyor.