PSG'den Barcelona'ya şok suçlama

PSG'den Barcelona'ya şok suçlama
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile eşleşen PSG teknik direktörü Henrique, daha önce 6-1 yenildikleri maçla ilgili 'şaibe' olduğunu ileri sürdü.

Fransız ekibinin Sportif Direktörü Antero Henrique yaptığı açıklamayla Barcelona'yla olan savaşı yeniden başlattı.

Geçen yıl 6-1 kaybedilen maça değinen Henrique, Le Parisien'e verdiği röportajda Barcelona maçında şaibe olduğunu iddia etti ve maçta normalin dışında şeyler gerçekleştiğini söyledi.

Henrique ayrıca yine geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Bayern Münih'i elediği maçın da şaibeli olduğunu öne sürerek son 16 turunda eşleştiği rakibini de zan altında bıraktı.

PSG Sportif Direktörü'nün suçlamaları bununla da kalmadı.

Neymar'ın PSG'ye transferiyle ilgili FIFA'nın soruşturma açmasını eleştiren Henrique, 'Brezilyalı futbolcunun 2013'te Barcelona'ya nasıl transfer olduğunu herkes biliyor. Ne kadar ödediklerini açıklasınlar. PSG'de her şey yasal yapılır' diye konuştu.

Dün de Atletico Madrid, Griezmann'la izinsiz tranfser görüşmesi yaptığı gerekçesiyle Barcelona'yı FIFA'ya şikayet etmişti.

Hafta sonu oynanacak El Clasico öncesi arka arkaya gelen bu suçlamalara Barcelona'nın nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.