Puan alacağım diye gol yiyor!

Olan şu; Baykal lastiği patlattı, hem de yarı yolda! Arabanın “lastiği” yolun yarısında patlarsa ne olur?!
Tamir edersin ve yola devam...
Araba yolda kalmamalı... Baykal’ın yapacağı da budur... Olmuş işte, artısı da şu... Kendisine “yaşlı” diyenlere gençliğini de ispat etmiştir değil mi ya!!?
Keseri kendine yontmanın beyanı
çoktur!
Tayyip’e “dalış” yapması da bundan mı ki?! Elde bilgi varsa açıklamalıydı, yapmıyor, “O yaptı!!” diyor...
Tayyip de, dengenin kendi tarafında olduğunun farkında, “yengeyi de AKP’li yapmak istercesine!!” çakıyor...
“Baştan beri komplo komplo dedi, komplo dediyse bu gizli buluşma iddia ediliyorsa, gerçekten gerçekleştiyse ki, ana muhalefet lideri böyle bir şey yapmadığını söylemiyor, kaldı ki biz bu işin içinde olmayacağımızı söyledik. Ama zorla bizi de sokma gayretine girdiler. Bizi de buna bulaştırıyorlar...Benim en çok üzüldüğüm konu şudur. Türkiye’nin toplumsal ahlak değerleri açısından bir erozyona uğratılma gayreti var. En tehlikeli olan yanı bu. En önemli güç toplumsal ahlakımızdır. Bunun üzerinde spekülasyona girenler var, mağdurlara oynayanlar var. Kusura bakmasınlar bunu kabul etmemiz mümkün değildir.
Eşlerine ihanet edenleri, bu toplumda biz mağdur olarak göremeyiz. Hangi tarafta, hangi düşüncede olursa olsun, kim bunu yapıyorsa, bunu nasıl olur da mağduriyet olarak gösterebiliriz?”
Tam doksandan gol!..
Baykal’a şu sıra gol atmak kolay da, vaziyetin “gerçeği” de pek Başbakan’ın dediği gibi değil!..
Bir kısım “yiğit” zevatın “hali” pek bellidir aslında..!
Malum olayın ardından, değerli büyüklerimiz, “özel hayata tecavüz çok kötü biii şeydir” kanısında bütünleştiler...
Böylece değerli büyüklerimizin parti mensubiyeti gözetmeden ilk defa bir
konuda tam mutabakat içerisinde oldukları görüldü!..
“Baykal kaseti” ardından CHP’nin “Bize de porno getiriyorlar” açıklaması oldukça manidardır... Demek ki “mutabakat” ardında “Ulan ya benim de bombamı patlatırlarsa, dur şunu kınayım!” ön tedbiri mevcuttur...
Yazmıştık tekrarlayayım;
Flash TV’de, gazeteci Yılmaz Tunca’nın, başarılı programı “Gerçek Gündem” de konuğu açıklarken kulaklarımla duydum... Konuk, Sayın Tunca’ya “Ankara’da 21 tane otel vardır ki burada ‘inananlar(!)’ için seks hizmeti veriyor isim isim sayabilirim, bu döneme mahsustur” diye anlatıyordu..
Eh zaten laik kanadın zamparalık için işi maskelemeye ihtiyacı yoktur, gizleyebilsin yeter. Çok merak ediyorum, “uçkuruna torpil yapmayan” zevat bir araya gelse grup kurabilirler mi!!?
Hiç gizlemeyelim, gelenek olarak “zamparalık bizim karakterimizdir!!” evelallah!.. Yeter ki, tedbiri al sakata gelme!!!
Neyse... Mesele günceldir ya, matbuat CHP içinden yalan yanlış ya da, patronlar zevatının olmasını istedikleri biçimde kıçlarından uydurup yazıyorlar... Biz de, işin bu tarafından döşenelim dedik...
Harbiden daha çok ilgi çeken mevzunun bu tarafıdır..!

Yazarın Diğer Yazıları