Rabia gölgesinde MHP mitingi

Rabia gölgesinde MHP mitingi
Devlet Bahçeli 16 Nisan referandumu kapsamında son mitingini İstanbul Yenikapı'da, bir önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın kullandığı sahnede yaptı. Mitingde her karede rabia işaretlerinin olması dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Yenikapı'da düzenlenen İstanbul mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İstanbul demek Türk tarihi demektir. İstanbulsuz olmaz olamaz, buna inandık. 16 Nisan'ın Türkiye'nin kamburlarından kurtulması için bir milat olmasını Allah'tan diliyorum.

Gerçekleştireceğimiz hayallerimiz vardır. Beraber olursak başarırız. Birlikte olursak sonuç alırız. Bekamızı yıkmaya çalışanlara tepkisiz kalamayız. Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilmez. Yemin tutulmak içindir. Biz yemin ettik mi unutmayız, aklımızdan çıkarmayız."

"KILIÇDAROĞLU SAÇMALIYOR"

"İstanbul'a soruyorum. Öyle cevap verin ki, Bizans'ı zelzele gibi sallayan ecdadımızın duruşu olsun. Zalimlerin karşısında, Türkiye'nin safında mısınız? Evet diyor, zayıf düşmüş milli bünyeye şuur katıyorsunuz.

Kılıçdaroğlu saçmalıyor, yalan yanlış konuşuyormuş. Anayasayı okumamış. Artık milletimiz hüküm versin. Mutlaka sandığa gidiniz. Tertemiz iradenizle, gösteriniz. Demokratik tercihinizle, Türkiye'nin bekasına katkı veriniz."

RABİA GÖLGESİNDE MİTİNG

Bahçeli'nini referandum çalışmalarındaki son durağı olan İstanbul Yenikapı oldu. Bahçeli, Yenikapı'da bir önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın miting yaptığı sahneyi kullandı. Miting alanını dolduran kalabalıktan yansıyan görüntülerde 'Rabia' işaretlerinin çokluğu dikkat çekti.

İlgili Haberler