Rakibimiz Karadağ forvetsiz kaldı

Rakibimiz Karadağ forvetsiz kaldı
A Milli Takımımız'ın bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Karadağ'ın 3 oyuncusu korona yakalandığı için forma giyemeyecek.

Rakibimiz Karadağ forvetsiz kaldı

A Milli Takım Dünya Kupası yolunda tamam mı, devam mı maçına çıkıyor. Ay-Yıldızlılar, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 10. ve son hafta maçında Karadağ''a konuk olacak. Karadağ''ın 3 as oyuncusunun bu akşam oynanacak karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.

Karadağ''ın Hollanda maçında oynayan forveti Uros Djurdjevic''in korona virüs testi pozitif çıktı. Djurdjevic, takımdan izole edildi. Karadağ''da pozitif vaka sayısı 3''e yükseldi. Takımın diğer golcüsü Jovetic de korona virüs kurbanı.

Karadağ Futbol Federasyonu, 27 yaşındaki forvet oyuncuları Uros Djurdjevic''in korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Karadağ''ın iki santrforu da korona virüse yakalandı. Rakibin bütün planları altüst oldu.

Karadağ''da korona virüse yakalanan futbolcular:
Adam Marusic (Sağ kanat)
Stefan Jovetic (Forvet)
Uros Djurdjevic (Forvet)

İKİ GOLCÜ YOK

Takımın en tehlikeli futvolcusu Stevan Jovetic, bu akşam bize karşı forma giyemeyecek. Jovetic, 62 milli maçta 31 kez rakip fileleri sarstı. Takımın diğer gol silahı Djurdjevic''ten de kötü haber geldi. Testi pozitif çıkan 27 yaşındaki golcü, Türkiye''ye karşı yok.x

Karadağ Futbol Federasyonu''ndan yapılan açıklama:
"Djordjevic''in aşı olmayan futbolculara uygulanan düzenli test sonucunda virüs taşıdığı tespit edilmiştir. Takımdan derhal izole edilmiştir."

MAÇ SAAT KAÇTA

Karadağ-Türkiye maçı TSİ 22.45''te başlayacak. TRT 1''den naklen yayınlanacak.  

Karadağ - Türkiye muhtemel 11''ler
Karadağ: Sarkic, Vukcevic, Vujavic, Savic, Tomasevic, Radunovic, Vujnovic, Jankovic, Osmanjic, Haksabanovic, 
Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Kerem, Berat, Berkan, Hakan, Halil, Burak
Averaj farkı kapandı

norveç''in de berabere kalmasıyla puanları eşitleyen ve averaj üstünlüğünü de ele geçiren Türkiye, Karadağ deplasmanında da kazanıp en kötü ihtimalle ikinci olarak Play- Off oynamanın hesaplarını yapıyor. Kuntz bu hedefine ulaşması durumunda 4 maçta toplayacağı 10 puanla Dünya Kupası yolunda şansımızın sürmesinde büyük pay sahibi olacak.
Mert Müldür, Karadağ deplasmanında yok
A Milli Takımımız''da bu maç öncesi Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Berat Özdemir, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Orkun Kökçü ve Kaan Ayhan kart sınırında yer alıyordu. Söz konusu isimlerden sadece, ikinci yarının başında oyuna girip, kafayla Milli Takım''daki ilk golünü atan Mert kart gördü. Mert, Karadağ deplasmanında forma giyemeyecek.