Rapçi Sefo'nun konserde tacize uğradığı anın görüntüsü ortaya çıktı. Kadın Sefo'nun poposunu elledi

Rapçi Sefo'nun konserde tacize uğradığı anın görüntüsü ortaya çıktı. Kadın Sefo'nun poposunu elledi
Sevilen rapçi Sefo, Almanya'da verdiği konserde neye uğradığını şaşırdı. Bir kadın hayranının tacizine uğrayan Sefo, "Sahneden inerken avuçlamak suretiyle beni elledi, hakkımı helal etmiyorum.

Geçtiğimiz gün Almanya''nın Nürnberg şehrinde konser verdikten sonra seyircilerin arasından geçerken kadının tacizine uğrayan Rapçi Sefo''ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Söz konusu görüntülerde konser sonrası sahneden inip seyircilerin arasında yürüyen Sefo''nun bir kadın tarafından taciz edildiği ve Sefo''nun şaşırdığı aniden arkasına dönerek kadına baktığı görüldü.

Ünlü rapçinin tacize uğradığı o anlar sosyal medyada gündem oldu

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Instagram hesabından yayınladığı videoda sahneden inerken hayranlarının arasından geçen Sefo, bir kadın tarafından tacize uğradığını söyledi ve şunları anlattı:

"Nürnberg harika bir konserdi, gelen herkese teşekkür ederim. Fakat bir sıkıntı var. Sahneden inerken insanların arasından geçiyordum ve bir kadın, g..mü avuçlamak suretiyle beni elledi. Hakkımı helal etmiyorum. G..üm bu kadar çok ellenmemişti. Haram olsun ya. Kendimi çok kötü hissediyorum"

İlgili Haberler