Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a cevap
Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ın iddialarını cevapladı. Beyaz Futbol programında konuşan Kütahyalı, başkan Yıldırım hakkında ayrıca yeni iddiada bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamadan satır başları:

Hukuk dışı yollarla sizi gebertirim demeye getiren, hukuk dışı yollara başvururum diyen bir suç örgütü gibi konuşan tek kişi var. O da Aziz Yıldırım. Ne yapacaksın? Kanal dışına pompalı tüfekli adamlarını mı göndereceksin? Saldırı mı düzenleyeceksin? İnsanları mı öldürteceksin? Pompalı av tüfeğiyle insanları öldürttükten sonra ayarlarım ben bunları, mahkemeye çıkartırım diye mi düşünüyorsun? Geçti o Türkiye. Bundan böyle herhangi bir basın mensunun kılına zarar gelse sorumlusu sensin Aziz Yıldırım!

"SENİNLE BİZİM DEVLET MESELEMİZ VAR."

Seninle asıl benim devlet, adalet meselemiz var. O konulara gireceğim artık. Sen bunu istiyorsun. Ben de konuşacağım artık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seven olur, sevmeyen olur. Hepsinize saygılıyız. Aziz Yıldırım daha önce Tayyip Erdoğan muhaliflerini kendine doğru çekerek sosyal zemin yaratmaya başladı. Ben şimdi hem Fenerbahçeli, hem de Erdoğan muhalifi kardeşlerime sesleniyorum. Aziz Yıldırım şimdi son dönemde Erdoğan’a her türlü yalakalığı yapmıyor mu! Bir insan net olmalı. Muhalif olabilir, saygılıyım. Ancak bir gün öyle, bir gün böyle. Buna mertlik değil, dansözlük denir."

"SEN FETÖ’YE KARŞI FALAN DEĞİLDİN! HALA RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANISIN"

Aziz Yıldırım eğer korkak değilsen istediğin kanalda, istediğin zamanda mertçe, teke tek çıkalım. Hadi bakalım kim korkak. Kimin maçası yemiyormuş görelim! Gel, mertçe karşı karşıya kalalım. İstersen FB TV’de... 17-25 Aralık sürecinde hedefleriniz farklıydı. O süreçte sen FETÖ’ye karşı değildin. Tayyip Erdoğan’ın bittiğini düşündün. Ona düşmanlık ettin. Hala da Recep Tayyip Erdoğan’a düşmansın. Şu an soruşturma var. Onun içini ağzını açamıyorum. Mert olun mert! Gerçek kimliğinizi ortaya koyun. CNN Türk’te sana 3 Temmuz’u sordular. Ne cemaat, ne hükümet dedin! Cemaat diyemedin. Baktın dedin ki, bu Tayyip Erdoğan gidiyor, hükümet gidiyor ve sen dengeli gideyim dedin. 17 Aralık’ı sana sorduklarında bu cevabı verdin. Bu seninle benim aramda bir mesele. O yüzden bugüne kadar gündeme getirmedim hiç. Şimdi gel! Her zaman arkanızda 150-200 kişi arkanda maymunların, çakalların, genel ev çaycısı kılıklı herifler var. Anca onunla övünürsünüz. Hadi karşıma gelin! Teke tek, kora kor!

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN FETÖ’DEN TUTUKLANMASINI İSTEDİN."

Kim Erdoğan’a, kim FETÖ’nün yanına giderek işbirliği yapmış çıkacak. Açık kanıtla! Daha bunlara girmiyorum. Terörist başının ses kayıtları yayınlandı. Ona da karşı çıktın. Görüntüler açık. Sen Fethullah Gülen’e 2014 Ocak’ta ben FETÖ demeye başlarken... 15 Temmuz’da bütün adamlar neredeydi? Whatsapp’a neler yazdılar, nasıl sevindiler. Sen bu FETÖ’yü herhalde kurduğunuz çeteler gibi mi zannettiniz? Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ’den tutuklanmasını istedin. Gerçek hislerin bu. 

"ALİ İSMAİL KORKMAZ TEZAHÜRATINI NİYE YASAKLADIN?"

Bir ara Gezi Parkı olaylarından sonra Aziz Yıldırım bunu destekledi. Çünkü baktı, Recep Tayyip Erdoğan gidiyor. İhtilal olacak. Biz ortama uyalım. FETÖ’cü polislerin çadır yakma operasyonlarını destekleyim, tezahüratlar yapılsın... Youtube’da kayıtları var. Sen Fenerbahçe basketbol maçında gezi olayını desteklemedin mi? Şimdi niye bağırmıyorsun? Ali İsmail Korkmaz’ı bile kullandınız. Şimdi niye "Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz" marşını söyletmiyorsun? Mert ol mert! Sen ne demokrasiden yanasın, ne de karşısın! Sen sadece kendini ayakta tutmaya çalışıyorsun. Başka bir şey düşünmezsin. Gerçek hissiniz Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık! Bunlar kamera kayıtlarıyla savcılığa verildi. Detaya girmiyorum çünkü soruşturmanın gizlilği var. Sen akıllı adamsın. Yargıtay kararından değil, başka şeylerden endişelisin."

"SENİN MAYMUNUN HAPİSE GİRECEK!"

Rasim Ozan Kütahyalı konuşmanın sonlarına doğru ise geceye damga vuracak iddiada bulundu. Kütahyalı, Aziz Yıldırım hakkında "Senin maymunun 2017’de hapise girecek. Garantili. Öyle sahte de değil. Göreceksin!" ifadelerini kullanırken, tüm spor kamuoyu Rasim Ozan’ın hangi şahıs hakkında konuştuğunu merak etti. 

"FETHULLAHÇI TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIP PARADA ANLAŞMADINIZ."

Savcı Serdar Coşkun’un, FETÖ çatı iddianamesini canlı yayında açıklayan Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım hakkında flaş bir iddiada daha bulundu. Kütahyalı, Savcı Serdar Coşkun’un FETÖ çatı iddianamesine göre, Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının Fethullahçı teröristlerle işbirliği yapıp parada anlaşamadığını iddia etti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hadi Serdar Coşkun’a küfret, ona FETÖ’cü de. Sen dua et, FETÖ sana kumpas kurdu. FETÖ sana kumpas kurdu da, Cumhuriyet’in gerçek savcıları senin hakkında işlem yapamadılar. FETÖ sana kumpas kurunca onların bütün olayı durdu. Şimdi de sıra sizin çeteye gelmedi. Sıra size de gelecek. Bekleyin... FETÖ Çatı İddianamesine göre Fethullahçı teröristlerle işbirliği yapıp parada anlaşamadınız."