Real Madrid-Dortmund maçı nefes kesti

Real Madrid-Dortmund maçı nefes kesti
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında Borussia Dortmund sahasında Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında F Grubu'nda Borussia Dortmund ile Real Madrid Signal Iduna Park'ta karşılaştı. Karşılaşmanın 17'inci dakikasında Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçen Real Madrid'e ev sahibi ekip 43'te Aubameyang ile cevap verdi.

İlk yarısı 1-1 eşitlikle geçilen maçta Real Madrid 68'de Raphael Varane'ın golüyle bir kez daha öne geçti. Milli futbolcumuz Emre Mor, 78. dakikada Raphael Guerreiro'nun yerine oyuna dahil oldu. Son bölümde Keylor Navas'ın kalesinde büyük baskı kuran Dortmund 87'de Andre Schürle'nin çaprazdan enfes vuruşunda golü buldu ve skoru yeniden beraberliğe taşımayı başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar puanları paylaştı. İki ekip de puanını 4'e yükseltti.

MAÇA EMRE MOR DAMGASI

A Milli Futbol Takımımız'ın yeni yıldızı Emre Mor, takımı Borussia Dortmund'un Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın sadece son 13 dakikasında forma giymesine rağmen sosyal medyada dün geceye damga vurdu.

Karşılaşmanın 77. dakikasında Raphael Guerreiro'nun yerine oyuna dahil olan Emre Mor, sahaya adımını attığı andan itibaren Twitter'da TT listesine girdi. Genç yıldızla ilgili tweet atan binlerce kişi Emre'ye duydukları sevgiyi ve başarı dileklerini ifade etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Emre Mor'u tebrik etti. Ronaldo'nun Emre'nin başını okşadığı bu fotoğraf sosyal medyada dün gece en çok paylaşılan fotoğraf oldu.

 F Grubu'nun diğer maçında Sporting Lizbon Legia Varşova'yı 2-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar şu şekilde:

E GRUBU

CSKA Moscow 0 - 1 Tottenham
Monaco 0 - 1 Bayer Leverkusen

G GRUBU

FC Copenhagen 4 - 0 Club Brugge
Leicester City 1 - 0 Porto

H GRUBU

Dinamo Zagreb 0 - 4 Juventus
Sevilla 1 - 0 Lyon