ReaL Madrid’de Mourinho sesleri

ReaL Madrid’de Mourinho sesleri
Real Madrid’de sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlar nedeni ile sular durulmuyor. İspanyol basını, Teknik Direktör Lopetegui'nin ayrılmasını muhtemel görürken, yerine Mourinho’nun gelebileceğini yazdı.

Sezona ilk üç maçta üç galibiyet alarak başlayan ancak devamında büyük bir hüsrana uğrayan ve La Liga'da son dört maçtan sadece bir puan çıkarabilen İspanyol devinde Julen Lopetegui'nin koltuğu sallanmaya başladı

Son olarak evinde Levante'ye 2-1 mağlup olan ve son dört lig maçında rakip ağlara bir gol atabilen Madrid devinde fatura teknik direktöre kesiliyor. Julen Lopetegui ile yolların ayrılabileceği konuşulurken İspanya'da flaş bir iddia gündeme geldi.

JOSE MOURİNHO GERİ DÖNEBİLİR

İspanya'nın ünlü spor gazetecilerinden Josep Pedrerol, Real Madrid'de Julen Lopetegui'nin işine son verileceğini ve Real Madrid Castilla'nın başındaki Santiago Solari'nin geçici olarak takımın başına geçeceğini öne sürdü. Pedrarol aynı zamanda, Real Madrid'in bu süreç içinde Jose Mourinho için fırsat kollayacağını ve Portekizli teknik adama Manchester United'dan ayrılması durumunda teklif yapacağını iddia etti.

Son haftalarda Manchester United'daki koltuğu sallantıda olan Jose Mourinho, Premier Lig'de son iki maçta 4 puan aldı. Mourinho'nun ekibi son maçta Chelsea deplasmanında 2-1 önde giderken 90+6. dakikada yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Mourinho, 2010-2013 yılları arasında Real Madrid'i çalıştırmış ve bir La Liga, bir Kral Kupası, bir de İspanya Süper Kupa kazanmıştı.

İlgili Haberler