Real Madrit’te yeni aday Villas Boas

Real Madrit’te yeni aday Villas Boas
Teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdüren Real Madrid’te yeni bir isim gündeme geldi. Eflatun beyazlılar Portekizli çalıştırıcı Andre Villas Boas'ı gündemine aldı.

Zinedine Zidane’ın istifasından sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Real Madrid için yeni bir aday gündeme geldi. Real Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinin haberine göre, eflatun beyazlılar Portekizli çalıştırıcı Andre Villas Boas’ı gündemine aldı.

Bir dönem Morinho’nun veliahtı olarak gösterilen Villas Boas, en son Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG takımını çalıştırmış ve geçen yıl Kasım ayında görevinden ayrılmıştı.

Porto’nun başında 2011 yılında kazandığı UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu ile büyük sükse yapan Portekizli teknik adam Chelsea ve Zenit’in başında beklentilerin altında kalmıştı.

Real Madrid’in teknik direktörlük için hala bir numaralı tercihi olarak Tottenham’n teknik direktörü Pochettino gösteriliyor. Ancak Arjantinli çalıştırıcı Real Madrid’e sıcak bakmıyor.  Tottenham ile başarılı bir sezonu geride bırakan Pochettino, bir süre önce kulübü ile sözleşme uzatmıştı.