Rektör'ün tepkisine sosyal medyadan tepki yağdı

Rektör'ün tepkisine sosyal medyadan tepki yağdı
Bir Twitter kullanıcısı Defne isimli prematüre bebeklerinin, acil göz muayenesi olması gerektiğini, ancak hastaneden bir ay sonraya randevu alabildiklerini yazarak, Bağ'dan yardım istedi. Rektörün verdiği cevap sosyal medayada büyük tepkiye neden oldu.

Bir Twitter kullanıcısı Defne isimli prematüre bebeklerinin, acil göz muayenesi olması gerektiğini, ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden bir ay sonraya randevu alabildiklerini yazarak, Bağ'dan yardım istedi.

Rektör Bağ ise “Twitter'dan henüz hastane sıra alma servisi başlatmadık'' cevabını verdi. Yüzlerce Twitter kullanıcısının tepki gösterdiği Bağ, “Hastanemizde göz randevuları 1 ay sonrasına verilmiyor. Vakanın acilliği varsa acil serviste hemen bakılıyor. Beni bilen bilir, bilmek isteyen de öğrenebilir. Her sorunun çözümüne duyarlı olduğum aşikardır. Kötü söz sahibine aittir” diyerek geri adım attı.

Bebeğin sağlık durumuyla ilgili aile ile görüşüp yardımcı olduklarını belirten Bağ, “Hali hazırda da ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.

bag.jpg

İlgili Haberler