Renault'nun yeni yıldızı Kwid

Renault'nun yeni yıldızı Kwid
Renault, SUV'lerden esinlenen şık tasarımı, modern ve teknolojik dokunuşlarla desteklediği KWID'i sonbaharda satışa sunacak

Renault'nun uluslararası büyüme stratejisinin en son halkası olan KWID,  2015 yılının ikinci yarısında Hindistan'da pazara sunulacak. KWID, genelde bir üst segmentin modellerine ait özellikleriyle, sağlam, şık dış tasarımı ve modern, sıcak iç mekanı sayesinde A segmentinin köklü tasarım özelliklerini alt üst ediyor.

Yedi inçlik dokunmatik ekran

Renault KWID’de yedi inçlik dokunmatik ekran ve Bluetooth bağlantısına sahip modern Media-Nav navigasyon/multimedya sistemi yer alıyor.  Renault KWID, CMF-A platformunu kullanan ilk Renault-Nissan ittifakı modeli.  Bu platform sayesinde ittifak, parça paylaşımlı ve yüksek performanslı mimariye sahip uluslararası, esnek bir ürün geliştirmeye ve sunmaya devam edecek.

KWID ile birlikte Renault, uluslararası alandaki büyümesini artırmak üzere herkes için erişilebilir ulaşım stratejisini uygulamayı sürdürüyor. Yeni bir Renault-Nissan İttifak platformu kullanmak ve Duster’ın açtığı yoldan yürüyerek, KWID Renault’nun gelişmesini sürdürmesine ve hem şık, hem sağlam ve pratik bir araç isteyen müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamasına katkıda bulunacak.   KWID’nin eşsiz görünümü, daha üst modellere özgü özellikleri, dinamik duruşu ve kompakt boyutuna uyarlanan SUV hatları onu Hindistan’ın kompakt şehir otomobil segmentinde eşsiz bir ürün olarak ön plana çıkarıyor. Yepyeni « Outback Bronze » rengi sıcak, enerjik bir duygu katıyor. KWID ailelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geniş hacimli, konforlu iç mekana sahip modern bir otomobil.

KWID’nın iç mekanı tıpkı dış tararım gibi güven uyandıran bir stil yansıtıyor. Sıra dışı özellikleri, günlük ihtiyaçların karşılanmasından ödün vermeksizin yüksek bir statü sağlıyor.