Kartal’da Colman’ın ayak sesleri

Kartal’da Colman’ın ayak sesleri
Kartal’da Colman’ın ayak sesleri

Forvette Nene ve sol bekte Gökhan Süzen’den olumlu cevap alamayan siyah beyazlılar rotayı Trabzonspor’un orta sahada

Forvette Nene ve sol bekte Gökhan Süzen’den olumlu cevap alamayan siyah beyazlılar rotayı Trabzonspor’un orta sahadaki yıldızına çevirdi. Yönetici Ahmet Kavalcı “Colman listemizde” dedi.
Lige verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı kulüpte şimde de gündem Trabzonsporlu Gustavo Colman oldu. Teknik direktör Samet Aybaba’nın sol bek ve forvete birer takviye istediği Kartal’ta, bordo mavili kulübün orta sahadaki yıldızı Gustavo Colman ismi gündeme geldi. 2008’de Trabzonspor’a gelen Arjantinli yıldızı Gustavo Colman’ın takımında yaşadığı sıkıntılar ve bu sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması Beşiktaş’a transferini güçlendiriyor. 

 

Hedef şampiyonluk
Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı Arjantinli yıldızla ilgilendiklerini belirterek, “Colman transfer listemizde” diye konuştu. Sol bek için Gökhan Süzen, forvet için ise Brezilyalı Nene ile ilgilenen siyah beyazlı kulüpte Colman’ın transferi heyecan yarattı. Futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, ikinci yarıda daha iyi bir Beşiktaş izlettirebilmek adına teknik direktör Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda takviyeler yapılacağını sözlerine ekleyerek, “Hedefimiz şampiyonluk” dedi. Kavalcı, “Geçen yıllardaki gibi transfer şampiyonu değil, lig şampiyonu olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı ve planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Transfer listemizde Trabzonspor’dan Colman da bulunuyor. Bordo mavili kulüple gerekli görüşmeler yapılarak bu transferi bitirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.