Rıdvan Dilmen Jesus'u bombaladı

Rıdvan Dilmen Jesus'u bombaladı
Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra konuşan Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Dilmen, şunları söyledi:

- Maç 1-0 dahi bitmiş olsaydı Galatasaray bugün Fenerbahçe''den galibiyeti fazlasıyla hak etti. Bir Fenerbahçeli olarak çok üzgünüm, Galatasaray''ı da kutlarım.

- Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı, oyunun son bölümünü mahkum oynadı. Galatasaray''a gol atamadı, 3-0 mağlup oldu. Galatasaray bugün son derece iyi oynadı. Konya''ya gol atamadı, 1-0 yenildi. Arada atılan 6''lar, 5''ler var ya Jorge Jesus, Fenerbahçeliler''in özellikle Anadolu takımlarına karşı seveceği bir teknik direktör,

- İyi takımlarda stres ve çalışkanlık olumlu motive eder. Fenerbahçeli oyuncuların reaksiyonsuzluğu maçı kaybettirdi. Eskiden Fenerbahçe daha çok kora kor mücadele ederdi.

- Galatasaray''da hoca geçen hafta Berkan çok iyi oynadı dedi. Mertens iyi durumda, Oliveira''yı kullanayım. Oyunun son bölümünde Icardi gibi tecrübeyi sokarım dedi. Icardi''nin bıraktığı iz uçakta neden karşılandığını gösteren bir performans.

- Galatasaray dersine iyi çalışmış. Ne yapması gerektiğini biliyor. Bu maç 3-0''ı hak etti. Orjinal sol bek oynatmayarak karşıdan geleceklere karşı sen önce bir savun dedi. Rakip takım sürpriz yapmadı, 3''lü oynadı. Okan Hoca 1 hafta boyunca ne çalıştıysa bunları uyguladı.

- Jesus''un eli ayağı düzgün takımlara karşı dez avantajı var. Adana Demirspor maçı gibi... Araya oynayabilirler. Trabzon maçıyla bu maçın arasında fark yok. Galatasaray pozisyon vermedi. Galatasaray Başakşehir''e 7 attığı maç dahil bu kadar net pozisyonlar görmemiştim.

İlgili Haberler