Rıdvan Dilmen TFF Başkanlığı'na aday

Rıdvan Dilmen TFF Başkanlığı'na aday
Spor yorumcusu ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, 2019 yılında TFF Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Spor yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin 1 numaralı yorumcusu olduğunu iddia eden Rıdvan Dilmen, “1962 Nazilli doğumluyum. Benim Adım Rıdvan, soyadım Dilmen. Ben tırnaklarımla çalışa çalışa Fenerbahçe ve Milli Takım’da top oynadım. Tırnaklarımla çalışa çalışa Türkiye’nin gelmiş geçmiş 1 numaralı yorumcusu oldum. Futbolda yeni bir moda yarattım. Hatalarım olur. Ben öyle biri gitsin ben geleyim, bu işlerde hiç olmadım. Futbol Federasyonu’nda görev almaya niyetim de yok” ifadelerini kullandı.

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLACAK

Canlı yayında adaylığını açıklayan Rıdvan Dilmen, “Federasyon başkanlığı ile ilgili de keşke aramızdan birisi olsa 2019 seçimlerinde sağlığım yeterli olursa evet Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı –hayatımda ilk defa söylüyorum- olmak isterim. Yıldırım Bey’in başkanlık süreci bittiği zaman, konjonktür doğruysa, Allah sağlık verdiyse… Belki düşünürüm. Yakışır mı? Bana da yakışır federasyon başkanlığı… Milli Takım Koordinatörlüğü. O da yakışır” açıklamasını yaptı.