Rıdvan Dilmen'den Devlet Bahçeli'ye yanıt!

Rıdvan Dilmen'den Devlet Bahçeli'ye yanıt!
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, kendisinin "Recep Tayyip Erdoğan, parkasız Deniz Gezmiş'tir" sözlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelen eleştirilere yanıt verdi.

Dilmen, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamasını okudum. Özellikle son birkaç yıldır ülkemiz zor dönemden geçiyor. Partisinin bölünmesini göze almak pahasına vatansever duruşuna saygı duyduğum Sayın Bahçeli’nin açıklamasında; Sayın Cumhurbaşkanımızı bir teröriste benzettiğimi belirtip, aynı metin içerisinde benim Sayın Cumhurbaşkanımıza yalakalık yaptığımı düşünmesini anlamış değilim!"

'ERDOĞAN'IN FİLİSTİN MÜCADELESİNE BENZETTİM'

Erdoğan'ı Gezmiş'e benzetmesine gerekçe olarak 'Filistin konusundaki mücadelesini' gösteren Dilmen, "Ben ne şeytanım, ne de yalakayım, 15 Ağustos 1962’de Nazilli’de doğmuş onurlu bir Türk vatandaşıyım. Benim dün akşam söylediklerimin altını üstünü çıkarıp, cımbızla çekilmiş cümlelerle beni suçlayıp, halkın önüne atmasını anlamış değilim! Yıllar önce Deniz Gezmiş’ in Filistin konusundaki mücadelesini, Sayın Cumhurbaşkanımızın İslam Ülkeleri adına büyük bir lider olarak siyasi platformdaki Filistin mücadelesine benzetmişimdir" dedi.

'ÖZÜR DİLEMEM'

Dilmen açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı: "Sayın Cumhurbaşkanımızın; kapitalist, emperyalist, “egemen güçlere”, Amerika’ya, İsrail’e baş kaldırıp cesaretle mücadele ettiğini bilecek kadar okur yazarım. Benden kimse özür beklemesin, özür dilenecek bir davranışta bulunmadığım yayının tamamı izlediğinde anlaşılacaktır."

İlgili Haberler