Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin yerinde olsam Beşiktaşlı futbolcuyu alırım

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin yerinde olsam Beşiktaşlı futbolcuyu alırım
TRT'deki görevinden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından taraftar sorularını yanıtlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Rıdvan Dilmen, TRT''deki görevinden geçtiğimiz ay ayrılmıştı.

Bir süre sessizliğini koruyan Rıdvan Dilmen, artık sosyal medya hesabından taraftar sorularını cevaplamaya başladı.

Dilmen, soruları cevaplarken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ile ilgili yorumlarda bulunan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

- Önce sezon bitmeden teknik direktör seçimi. Şu anda hem biz hem de Önder Hoca biliyoruz ki; gelecek sezon Beşiktaş''a yeni teknik direktör gelecek. Yabancı gelirse; Önder Hoca da saygın kişiliği; camiayı ve ligi bilmesi nedeniyle yanında devam etmeli.

- Uygun şartlar olursa Domagoj Vida ile devam edilmeli ama yanına çabuk, hızlı ve solak oyuncu bulunmalı. 

- Gelecek teknik adamın oyun sistemine göre planlama ve transfer yapılır. Gedson çok faydalı olacaktır. Atiba''nın yerini çok iyi bir isimle doldurdular; yaşı gereği Atiba yavaşladı.

- Anlayamadığım bir şey var; ligimizin en golcü sol kanat oyuncusu Larin ile henüz anlaşma olmadı; kesinlikle kalmalı. 

- Ve yine anlayamadığım; camia içinde çok eleştirilen, benim futbol ve futbolcu görüşüme göre ligin üstünde seviyesi olan santrafor Batshuayi''nin oynatılmaması. Fenerbahçe''nin yerinde olsam, imkan olsa, Batshuayi''yi hiç düşünmeden alırım. Beşiktaşlı dostlarımız yanlış anlamasın; fikrimi söylüyorum.