Rıdvan Dilmen'den flaş Erol Bulut yorumu

Rıdvan Dilmen'den flaş Erol Bulut yorumu
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin 3-1 kaybettiği Gaziantep FK maçının ardından teknik direktör Erol Bulut ile ilgili flaş bir yoruma imza attı. Dilmen, "3-4 oyuncuyu kadro dışı bırakacaksın. Erol Hoca'ya da sağ ol diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de bu sezonunun favori görülen ekiplerinden Fenerbahçe, art arda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Gaziantep FK- Fenerbahçe maçını yorumladı. 

Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut hakkında da flaş yorumlara imza attı. Erol Bulut'a 'sağ ol' denmesi gerektiğini kaydeden Dilmen, şunları söyledi: 

"Fenerbahçe'nin kazanması da berabere kalması da uzun vadede eksiye yazardı. 3-4 oyuncuyu kadro dışı bırakacaksın. 25 oyuncuyu yollayamayacağına göre Erol Hoca'ya teşekkür edeceksin. Denedin olmadı diyecek başkan. Fenerbahçe yeni ve geniş bir kadro kurdu, yeni bir hoca getirdi. Ama bu hocayla bu takım olmadı. Bunda ısrar etmemek lazım. Hatalar olur, olacaktır. Bunlar normal. Bunları zamanında görmek önemli olan"