Rıdvan Dilmen'den gündemi sarsacak Mesut Özil iddiası

Rıdvan Dilmen'den gündemi sarsacak Mesut Özil iddiası
Süper Lig'in 12.haftasında 2-0 geriye düştüğü Kayserispor maçından 2-2'lik skorla ayrılan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Vitor Pereira'nın oyuncu tercihlerini eleştirirken, çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor Toto Süper Lig''in 12. haftasında Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü Kayserispor maçından 2-2''lik skorla ayrıldı.

TRT Spor''da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira''nın oyuncu tercihlerini eleştirdi. Dlimen, Mesut Özil''in yedek kalmasıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

"KADRO MESUT ÖZİL''E GÖRE KURULMALI"

Sanat dünyasında assolistlerin en son sahneye çıkmasını örnek gösteren Rıdvan Dilmen, "Futbolda bu durum böyle değildir. Elindeki en büyük sanatçıyı maçın sonunda sokmaya çalışırsan en fazla skoru 2-2 yapar. Fenerbahçe''nin önemli oyuncuları da var ama kadro Mesut Özil''e göre kurulmalı." diye konuştu.

"İHALEYİ MESUT''UN ÜZERİNE BIRAKMAK İSTİYOR"

Pereira''nın kadro tercihini eleştiren Rıdvan Dilmen, "İkinci hafta oynatmazsan, üçüncü hafta sonradan oyuna alıp 2-0 kazanıyorsan, sonra bir daha kesiyorsan, oynatmıyorsan oyuncuyla diyaloğun gider. Mesut önemli bir değerdir bugün de bir sanat yapmıştır. 90+5''te topu aldı ''Ben atacağım'' dedi. Kaçırsa ihale Mesut Özil''e de kalabilir çünkü ihaleyi bırakmak isteyen bir teknik adam var" dedi.

İlgili Haberler