Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor şampiyonluğundan sonra flaş açıklamalar

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor şampiyonluğundan sonra flaş açıklamalar
Trabzonspor'un Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluğu garantilemesinden sonra Rıdvan Dilmen çarpıcı yorumlarda bulundu

Trabzonspor''un şampiyonluğunu ilan ettiği Antalyaspor maçından sonra TRT Spor''da yorum yapan Rıdvan Dilmen, çarpıcı ifadeler kullandı.

Dilmen, şunları söyledi:

- Trabzonspor, bu şampiyonluğun temelini geçen sezondan atmıştı. Bu sezon başında ve devre arasında yine isabetli transferler yaptılar. 

- Trabzonspor''da 38 yıl boyunca beklenen bir özlem vardı. Ben oyunculuğumda gördüm şampiyonluğunu 80''lerde. 

- Trabzonspor ikinci ligden çıktıktan sonra 4 büyük kulüp denmeye başlanmıştı. 6 şampiyonluk almışlardı. Son şampiyonluklarını görenler şimdi 43-45 yaşında olanlar o zaman çocuktu. 38 yıl şampiyon olamadı ama hep 4. büyük olarak kaldı. Canı gönülden kutlarım. Şampiyonlar Ligi''nde başarılar dilerim.

- Bu şampiyonluk çok büyük özlem duydrukları bir şampiyonluk. Puan farkını gittikçe açtı sezon boyunca. Sonlara doğru biraz stres yaşasa da kutlarım.

- Trabzonspor''un bugün iyi oynamaması çok normal. Çünkü bir puan bana yetiyor diyordu. O yüzden de hem Avcı kendi kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadı. Hem de Trabzonspor''u şampiyon yaptı.

- Özkan hocadan, Ahmet Suat hocadan sonra yine yerli bir hocanın şampiyon yapması. Avcı''nın çocuklarına bırakacağı en büyük mirasdır.

- Fenerbahçe son haftalarda her maçını kazandı ama Trabzonspor farkı o kadar çok açtı ki kapatamadı. 

- Fenerbahçe güçlü kadrosuna rağmen yanlış teknik adamla yola çıktı. Galatasaray iyi yapılanamadı. Beşiktaş ise şampiyon yapan teknik direktörüyle geç anlaştı. Ghezzal ve Rosier''le de öyle.

- Ligin en güçlü iki takımı. Trabzonspor birinci, Fenerbahçe de ikinci sırada zaten.