Riekerink: "Oyuncularıma saldırmayın"

Riekerink: "Oyuncularıma saldırmayın"
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekernk, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bunun hakkındaki kararın elinde olmadığını söyleyen Hollandalı, her türlü eleştiriye açık olduğunu ancak oyuncularına dokunmamalarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Riekerink, geçen seneyi önemli bir kupa kazanarak iyi bir şekilde kapattıklarını belirterek, “Bu seneye iyi bir başlangıç yaptık. Son 4 maçımız sonç anlammında iyi gitmedi. 2 maçta iyi oynadık Trbzonspor ve Medipol Başakşehir. Adanaspor ve Fenerbahçe maçında kötü oynadık ama bu tür şeyler futbolda gerçekleşebiliyor. Takımıma ve teknik heyete olan güvenim sonsuz. Bursaspor maçı, kendi evimizde oynayacağımız bir maç ve kazanmak istiyoruz. Takım içinde ufak tefek problemler olabiliyor. biz bir aileyiz her ailede böyle ufak tefek şeyler olabiliyor” dedi.

“OTORİTE SORUNU YOK”

Riekerink takım içerisinde bir otorite sorunu olup olmadığı sorulunca, ” Takım içinde otorite sorunu olduğunu düşünmüyorum” diyerek cevap verdi.

“TAKIM OLARAK KÖTÜ OYNADIK”

bence bireylere çok odaklanmamak lazım. Fenerbahçe maçına dönüp bakarsak sadece Sneijder değil takım olarak kötü oynadık ikinci yarı biraz daha iyi oynadık, daha fazla şans bulmamız gerekiyordu ondan bir değişikliğe gittik.

“SABRİ KİMSEYİ HEDEF ALMADI”

bana yapılan yorumları kabul edebilirim ama benim oyuncularımın üzerinden doğru olmayan, içeride ne konuşulduğunu bilmeden Selçuk, Sabri ve Sneijder için yorumlar yapıldı. Sabri’nin bir kişiyi hedef alarak konuştuğu söylendi. Öyle bir şey olmadı. Sneijder geldiği günden beri takımı birlikte kurdukları iddia edildi. Daha önce de açıklamıştım Sneijder ile birlikte herhangi bir taktik, oyuncu ve takım yapmamız doğru değil. Orhan ve Ayhan hocaya saygı duyuyorum. Onlarla birlikte ile taktik yapıyoruz.”